Újabb MIK-síelés
Utoljára módositva: 2018-02-16 18:12:18

Az előző, jól sikerült síelős program sikerén felbuzdulva a nagykárolyi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés tagjai újabb síelésre hívják az érdeklődőket.

Az újabb kirándulást a szervezők február 24-ére, szombatra tervezik, s a helyszín a korábbi alkalomhoz hasonlóan Kapnikbánya. A részvételi díj a jelentkezők számának függvényében 40 lej körül lesz. A síelés szerelmesei a helyszínen tudnak majd a sportoláshoz szükséges felszerelést bérelni, ennek ára kb. 50 lejre tehető. A kirándulásra bárki jelentkezhet, hiszen a helyszínen könnyű, közepes és haladó, fekete pálya is a sízők rendelkezésére áll, mindenki felkészültségének és vérmérsékletének megfelelően választhat. Az érdeklődők bővebb tájékoztatást a MIK közösségi oldalán, vagy a nagykárolyi RMDSZ-székházban kérhetnek.

Sikeresen pályáztak a teremiek

Közösségi oldalán jelentette be az örömhírt Mezőterem polgármestere, Tar Miklós, hogy az által irányított község sikerrel pályázott mezőgazdasági felszerelés-bővítésre. „Nagy örömmel értesítem a község lakóit, hogy sikerült nyernünk egy újabb pályázati kiíráson. Az általunk készített és sikerre vitt projekt értéke 40 ezer euró. Ebből az összegből egy traktort, valamint egy sövényvágó-, illetve kaszálógépet vásárolunk” — foglalta össze Tar Miklós.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. szeptember 25.
Párkapcsolata és hivatása közül néha csak az egyikkel, azután csak a másikkal foglalkozik minden erejével és nem találja az arany középutat.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...