Újabb MIK-síelés
Utoljára módositva: 2018-02-16 18:12:18

Az előző, jól sikerült síelős program sikerén felbuzdulva a nagykárolyi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés tagjai újabb síelésre hívják az érdeklődőket.

Az újabb kirándulást a szervezők február 24-ére, szombatra tervezik, s a helyszín a korábbi alkalomhoz hasonlóan Kapnikbánya. A részvételi díj a jelentkezők számának függvényében 40 lej körül lesz. A síelés szerelmesei a helyszínen tudnak majd a sportoláshoz szükséges felszerelést bérelni, ennek ára kb. 50 lejre tehető. A kirándulásra bárki jelentkezhet, hiszen a helyszínen könnyű, közepes és haladó, fekete pálya is a sízők rendelkezésére áll, mindenki felkészültségének és vérmérsékletének megfelelően választhat. Az érdeklődők bővebb tájékoztatást a MIK közösségi oldalán, vagy a nagykárolyi RMDSZ-székházban kérhetnek.

Sikeresen pályáztak a teremiek

Közösségi oldalán jelentette be az örömhírt Mezőterem polgármestere, Tar Miklós, hogy az által irányított község sikerrel pályázott mezőgazdasági felszerelés-bővítésre. „Nagy örömmel értesítem a község lakóit, hogy sikerült nyernünk egy újabb pályázati kiíráson. Az általunk készített és sikerre vitt projekt értéke 40 ezer euró. Ebből az összegből egy traktort, valamint egy sövényvágó-, illetve kaszálógépet vásárolunk” — foglalta össze Tar Miklós.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:10
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...