Újabb PMN-helyszín-változtatás
Utoljára módositva: 2017-08-19 10:03:30

Mint arról már tegnapi lapszámunkban beszámoltunk, az eredetileg a Széchenyi (1 Decembrie 1918) utcába tervezett színpadot a PMN szervezői átköltöztették a Szatmárnémeti Református Gimnázium udvarára — most azonban újabb helyszínmódosításokat voltak kénytelenek eszközölni, ezúttal az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetését szem előtt tartva.

A szakemberek előrejelzése szerint ugyanis hétvégén és hétfőn egyaránt jelentős mennyiségű csapadékra lehet és kell számítani Szatmárnémetiben, emiatt pedig a szabadtéri előadásokat zárt helyekre költöztetik. A gimnázium udvaráról a színpad ideiglenesen a Dinu Lipatti Filharmónia nagytermébe költözik, ahol augusztus 20-án, vasárnap este 21 órától a Bohém Ragtime Jazz Band készül egy fergeteges koncerttel. A belépés természetesen ingyenes.

Augusztus 21-én, hétfő délelőtt szintén az időjárás-előrejelzés miatt az Északi Színházba költözik a Tűzoltótorony melletti színpad, ahová 11 órától a kicsiket várja a Vojtina Bábszínház a Szerencsés János, avagy az ördög három aranyhajszála című előadással — a történetet paravános bábos játékban keltik életre, duda, mandolin, kaval, kantale és egyéb hangszerek kíséretében. A belépés természetesen itt is ingyenes.

A szervezők reményei szerint az esti filmvetítéseket, valamint a további programokat/helyszínüket már nem módosítja az időjárás — ugyanakkor arra kérnek mindenkit, a Partiumi Magyar Napokkal kapcsolatos legfrissebb információkért kövessék figyelemmel a rendezvény honlapját (www.partiuminapok.ro) és Facebook-oldalát, illetve használják a FestivApp applikációt is, ahol szintén minden fontos információt, esetleges változtatásokat közölnek a szervezők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 25.
Sokszor elkedvetleníti az örökös pénzzavar, de most alkalma nyílik rá, hogy komolyabb tartalékra tegyen szert, persze csak ha képes megállni, hogy azonnal elköltse.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...