Újabb tanfolyamok indulnak
Utoljára módositva: 2019-12-07 22:21:22

Egy idegen nyelv ismerete és a számítógépes ismeretek előfeltételei egy jó munkahely megszerzésének, ezért nem árt idejében felkészülni a sikeres karrierre: idegen nyelvet tanulni és fejleszteni a digitális készségeket.

A Hans Lindner Alapítvány a következő idegennyelv-tanfolyamokat tartja 2020 januárjában és februárjában: német nyelvtanfolyam kezdőknek (kezdés január: 14.), német nyelvtanfolyam középhaladóknak (kezdés: január 13.), angol nyelvtanfolyam kezdőknek (kezdés: január 13.), orosz nyelvtanfolyam kezdőknek (kezdés: február 11.). Egy tanfolyam időtartama 40 óra. Újdonságnak számít a gyerekeknek (VI–VIII. osztályosok) szóló interaktív angol nyelvtanfolyam (kezdés: január 13.), amelynek időtartama 20 óra.

A számítógép-kezelői tanfolyamok a következők: számítógép-kezelői tanfolyam kezdőknek (kezdés: január 21.), számítógép-kezelői (Excel-) tanfolyam haladóknak (kezdés: január 23.), számítógép-kezelői tanfolyam szépkorúaknak (kezdés: január 13.). Egy számítógép-kezelői tanfolyam időtartama 20 óra.

A képzések helyszíne a Hans Lindner Oktatóközpont (George Boitor tér 11 szám). A tanfolyamok befejezése után az azokon résztvevők az alapítvány által kiállított oklevelet kapnak. Beiratkozni az alapítvány székhelyén, a Ceahlăului utca 38. szám alatt vagy online, a www.fundatiahanslindner.ro Fit for life képzések linken lehet. További információk a 0261.715.136-os telefonszámon kérhetők.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...