Újoncok lehetnek, célok nincsenek a kézicsapatnál
Utoljára módositva: 2014-08-04 13:06:58

Chira, Ciaca, Tătar és Tătăran hagyták el a nyári idényközi vakációban a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapatát, helyükre négy újoncot tesztel Istrate. Egyelőre kerettag Oláh Jani is.

A négy újonc hétfőn tárgyalt a Szatmárnémeti VSK vezetőségével

Hétfő reggelre fújt gyülekezőt a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának az edzője, Nicolae Istrate, azonban az edzéseket csak késő délután kezdte meg a legénység, amely ezzel megkezdte a felkészülést a szeptember 13-án rajtoló A–osztályos idényre.

Délelőtt Valeriu Neagu klubelnök tárgyalt négy újonc kézilabdázóval, akik a következő szezonban a csapatot erősíthetik. Azt még nem lehet tudni, hogy a srácok maradnak–e Szatmárnémetiben vagy sem, egyelőre próbajátékra jöttek. Annyit elárultak, hogy a Nagybányai Minaurnál, a Nagybányai Academia de Handbal csapatánál, illetve a CSM Ploieşti-nél játszottak az elmúlt idényben. Velük együtt tizennyolc fős a játékoskeret, köztük van Oláh János is, aki két év szünet után visszatérne a VSK-hoz, viszont a román szövetség nem adta meg a játékengedélyét, mivel egy új szabály szerint külföldi kézilabdázók nem szerepelhetnek másodosztályos csapatokban. „Remélem rendeződik az ügye az idényrajtig, addig velünk készül, ezt nem tilthatja meg a szövetség” – hangsúlyozta Istrate.

Chira, Ciaca, Tătar és Tătăran távoztak a tavalyi keretből.

A csapat céljairól egyelőre sem Neagu, sem Istrate nem tudtak nyilatkozni. Ezt egyrészt a költségvetéshez, másrészt a csapat játékoskeretéhez, illetve az ellenfelek erejéhez igazítják. „Nem fogunk az élvonalba jutásra pályázni. Ugyanakkor kell lássuk, hogy az újoncok be tudnak-e illeszkedni, tudnunk kell, hogy az ellenfél kiket igazolt és milyen felállásba kezdik majd az idényt. Ezt követően beszélhetünk célokról” – szólt a szakvezető és a klubelnök egybehangzó véleménye. A felkészülési programmal kapcsolatosan elmondták, hogy a következő nyolc napban erőnléti alapozást végeznek a játékosok, ezt követően kezdik a labdás edzéseket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...