Újoncok lehetnek, célok nincsenek a kézicsapatnál
Utoljára módositva: 2014-08-04 13:06:58

Chira, Ciaca, Tătar és Tătăran hagyták el a nyári idényközi vakációban a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapatát, helyükre négy újoncot tesztel Istrate. Egyelőre kerettag Oláh Jani is.

A négy újonc hétfőn tárgyalt a Szatmárnémeti VSK vezetőségével

Hétfő reggelre fújt gyülekezőt a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának az edzője, Nicolae Istrate, azonban az edzéseket csak késő délután kezdte meg a legénység, amely ezzel megkezdte a felkészülést a szeptember 13-án rajtoló A–osztályos idényre.

Délelőtt Valeriu Neagu klubelnök tárgyalt négy újonc kézilabdázóval, akik a következő szezonban a csapatot erősíthetik. Azt még nem lehet tudni, hogy a srácok maradnak–e Szatmárnémetiben vagy sem, egyelőre próbajátékra jöttek. Annyit elárultak, hogy a Nagybányai Minaurnál, a Nagybányai Academia de Handbal csapatánál, illetve a CSM Ploieşti-nél játszottak az elmúlt idényben. Velük együtt tizennyolc fős a játékoskeret, köztük van Oláh János is, aki két év szünet után visszatérne a VSK-hoz, viszont a román szövetség nem adta meg a játékengedélyét, mivel egy új szabály szerint külföldi kézilabdázók nem szerepelhetnek másodosztályos csapatokban. „Remélem rendeződik az ügye az idényrajtig, addig velünk készül, ezt nem tilthatja meg a szövetség” – hangsúlyozta Istrate.

Chira, Ciaca, Tătar és Tătăran távoztak a tavalyi keretből.

A csapat céljairól egyelőre sem Neagu, sem Istrate nem tudtak nyilatkozni. Ezt egyrészt a költségvetéshez, másrészt a csapat játékoskeretéhez, illetve az ellenfelek erejéhez igazítják. „Nem fogunk az élvonalba jutásra pályázni. Ugyanakkor kell lássuk, hogy az újoncok be tudnak-e illeszkedni, tudnunk kell, hogy az ellenfél kiket igazolt és milyen felállásba kezdik majd az idényt. Ezt követően beszélhetünk célokról” – szólt a szakvezető és a klubelnök egybehangzó véleménye. A felkészülési programmal kapcsolatosan elmondták, hogy a következő nyolc napban erőnléti alapozást végeznek a játékosok, ezt követően kezdik a labdás edzéseket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...