Újoncok lehetnek, célok nincsenek a kézicsapatnál
Utoljára módositva: 2014-08-04 13:06:58

Chira, Ciaca, Tătar és Tătăran hagyták el a nyári idényközi vakációban a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapatát, helyükre négy újoncot tesztel Istrate. Egyelőre kerettag Oláh Jani is.

A négy újonc hétfőn tárgyalt a Szatmárnémeti VSK vezetőségével

Hétfő reggelre fújt gyülekezőt a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának az edzője, Nicolae Istrate, azonban az edzéseket csak késő délután kezdte meg a legénység, amely ezzel megkezdte a felkészülést a szeptember 13-án rajtoló A–osztályos idényre.

Délelőtt Valeriu Neagu klubelnök tárgyalt négy újonc kézilabdázóval, akik a következő szezonban a csapatot erősíthetik. Azt még nem lehet tudni, hogy a srácok maradnak–e Szatmárnémetiben vagy sem, egyelőre próbajátékra jöttek. Annyit elárultak, hogy a Nagybányai Minaurnál, a Nagybányai Academia de Handbal csapatánál, illetve a CSM Ploieşti-nél játszottak az elmúlt idényben. Velük együtt tizennyolc fős a játékoskeret, köztük van Oláh János is, aki két év szünet után visszatérne a VSK-hoz, viszont a román szövetség nem adta meg a játékengedélyét, mivel egy új szabály szerint külföldi kézilabdázók nem szerepelhetnek másodosztályos csapatokban. „Remélem rendeződik az ügye az idényrajtig, addig velünk készül, ezt nem tilthatja meg a szövetség” – hangsúlyozta Istrate.

Chira, Ciaca, Tătar és Tătăran távoztak a tavalyi keretből.

A csapat céljairól egyelőre sem Neagu, sem Istrate nem tudtak nyilatkozni. Ezt egyrészt a költségvetéshez, másrészt a csapat játékoskeretéhez, illetve az ellenfelek erejéhez igazítják. „Nem fogunk az élvonalba jutásra pályázni. Ugyanakkor kell lássuk, hogy az újoncok be tudnak-e illeszkedni, tudnunk kell, hogy az ellenfél kiket igazolt és milyen felállásba kezdik majd az idényt. Ezt követően beszélhetünk célokról” – szólt a szakvezető és a klubelnök egybehangzó véleménye. A felkészülési programmal kapcsolatosan elmondták, hogy a következő nyolc napban erőnléti alapozást végeznek a játékosok, ezt követően kezdik a labdás edzéseket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...