Újoncok lehetnek, célok nincsenek a kézicsapatnál
Utoljára módositva: 2014-08-04 13:06:58

Chira, Ciaca, Tătar és Tătăran hagyták el a nyári idényközi vakációban a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapatát, helyükre négy újoncot tesztel Istrate. Egyelőre kerettag Oláh Jani is.

A négy újonc hétfőn tárgyalt a Szatmárnémeti VSK vezetőségével

Hétfő reggelre fújt gyülekezőt a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának az edzője, Nicolae Istrate, azonban az edzéseket csak késő délután kezdte meg a legénység, amely ezzel megkezdte a felkészülést a szeptember 13-án rajtoló A–osztályos idényre.

Délelőtt Valeriu Neagu klubelnök tárgyalt négy újonc kézilabdázóval, akik a következő szezonban a csapatot erősíthetik. Azt még nem lehet tudni, hogy a srácok maradnak–e Szatmárnémetiben vagy sem, egyelőre próbajátékra jöttek. Annyit elárultak, hogy a Nagybányai Minaurnál, a Nagybányai Academia de Handbal csapatánál, illetve a CSM Ploieşti-nél játszottak az elmúlt idényben. Velük együtt tizennyolc fős a játékoskeret, köztük van Oláh János is, aki két év szünet után visszatérne a VSK-hoz, viszont a román szövetség nem adta meg a játékengedélyét, mivel egy új szabály szerint külföldi kézilabdázók nem szerepelhetnek másodosztályos csapatokban. „Remélem rendeződik az ügye az idényrajtig, addig velünk készül, ezt nem tilthatja meg a szövetség” – hangsúlyozta Istrate.

Chira, Ciaca, Tătar és Tătăran távoztak a tavalyi keretből.

A csapat céljairól egyelőre sem Neagu, sem Istrate nem tudtak nyilatkozni. Ezt egyrészt a költségvetéshez, másrészt a csapat játékoskeretéhez, illetve az ellenfelek erejéhez igazítják. „Nem fogunk az élvonalba jutásra pályázni. Ugyanakkor kell lássuk, hogy az újoncok be tudnak-e illeszkedni, tudnunk kell, hogy az ellenfél kiket igazolt és milyen felállásba kezdik majd az idényt. Ezt követően beszélhetünk célokról” – szólt a szakvezető és a klubelnök egybehangzó véleménye. A felkészülési programmal kapcsolatosan elmondták, hogy a következő nyolc napban erőnléti alapozást végeznek a játékosok, ezt követően kezdik a labdás edzéseket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...