Újra műsoron a fergeteges vígjá
Utoljára módositva: 2018-12-06 11:16:57

Ma 19 órai kezdettel a Harag György Társulat újra műsorára tűzi a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színházzal koprodukcióban színpadra vitt vígjátékot, a Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc című előadást.

A színművet Szatmárnémetiben a Harag György Társulat alapításának 65. évfordulója alkalmából mutatták be az ünnepi hétvége részeként, azóta pedig Temesváron is játszották már — nagy sikerrel.

A rendkívül szórakoztató, ám nyelvezete miatt inkább 14 éven felüli nézőknek ajánlott vígjáték Jordi Galceran kortárs katalán drámaíró és műfordító színműve, mely — illeszkedve a szerző többi darabjához — valós időben, egyetlen helyszínen játszódik, a lehengerlő humoron túl pedig alig észrevehetően társadalmi kérdéseket kínál megvitatásra.

Két egyetemista lány, egy informatikus, egy baszk, egy nem várt terhesség, egy elfeledett nagytőkés nagybácsi, némi elrontott szardellaszósz és egy nemzetközi terrorszervezet. Valaki igazságszérumot itat barátjával, csakhogy az igazságra már nincs felkészülve.

Az előadás rendezője Csábi Anna, szereplői pedig Csata Zsolt, Keresztes Ágnes, Lőrincz Rita, Orbán Zsolt és Rappert-Vencz Gábor.

Az előadásra jegyek az Északi Színház jegyirodájában hétköznap 10 és 17 óra között, valamint az előadás előtt egy órával, illetve online a biletmaster.ro internetes jegyértékesítő rendszerben kaphatók. További tájékoztatásért a 0261–712106-os telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mail-címen lehet érdeklődni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Tervezel-e nyaralást az idén?
Mindenképpen, külföldi nyaralást tervezek
Igen, itthoni kirándulást tervezek
Legfeljebb egy-egy napos kirándulást, strandolást tervezek itt a megyében
Még nem tudom, hova megyek idén nyaralni
Nem nyaralok idén
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. május 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...