Újraélesztik a dzsudót Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2018-12-03 17:17:37

Január 8-án nyit Nagykárolyban a Judo Master egyesület edzőterme – értesítette lapunkat Pelcz Attila klubelnök és vezetőedző, aki elárulta, hogy az egykori cselgáncsozó kollégájával, Hajlak Józseffel fogja vezetni a tréningeket az Elméleti Líceum sporttermében.

„Örülök, hogy vissza tudtam hozni a dzsudóba volt kollégámat, Hajlak Józsit, aki kétszeres román bajnok, kétszeres bajnoki ezüstérmes, Balkán bajnoki ezüstérmes, és romániai internacionálé bajnoka volt. Ketten fogjuk vezetni az edzéseket január 8-tól minden kedden és pénteken 17 órától” — tette hozzá a veterán dzsudoka.

A klub 150 darab új dzsudó-szőnyegdarabot vásárolt, továbbá cselgáncskimonókat is rendelte, amelyeket a klub lógójával látnak el.

A sportág egyébként nem ismerelten a nagykárolyiak körében. Hajlak József mellett kimagasló eredményeket értek el a cselgáncsban Radu Șchiop, Ludecher Csaba vagy Mór Károly, akik később Nagyváradon dzsudóztak. Șchiop halála után volt ugyan próbálkozás a cselgáncs felélesztésére Nagykárolyban, viszont nem jártak sikerrel. „Remélem, most újra tudom éleszteni Nagykárolyban a dzsudót, mert itt is sok tehetséges gyerek van” — folytatta Pelcz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...