Újraélesztik a dzsudót Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2018-12-03 17:17:37

Január 8-án nyit Nagykárolyban a Judo Master egyesület edzőterme – értesítette lapunkat Pelcz Attila klubelnök és vezetőedző, aki elárulta, hogy az egykori cselgáncsozó kollégájával, Hajlak Józseffel fogja vezetni a tréningeket az Elméleti Líceum sporttermében.

„Örülök, hogy vissza tudtam hozni a dzsudóba volt kollégámat, Hajlak Józsit, aki kétszeres román bajnok, kétszeres bajnoki ezüstérmes, Balkán bajnoki ezüstérmes, és romániai internacionálé bajnoka volt. Ketten fogjuk vezetni az edzéseket január 8-tól minden kedden és pénteken 17 órától” — tette hozzá a veterán dzsudoka.

A klub 150 darab új dzsudó-szőnyegdarabot vásárolt, továbbá cselgáncskimonókat is rendelte, amelyeket a klub lógójával látnak el.

A sportág egyébként nem ismerelten a nagykárolyiak körében. Hajlak József mellett kimagasló eredményeket értek el a cselgáncsban Radu Șchiop, Ludecher Csaba vagy Mór Károly, akik később Nagyváradon dzsudóztak. Șchiop halála után volt ugyan próbálkozás a cselgáncs felélesztésére Nagykárolyban, viszont nem jártak sikerrel. „Remélem, most újra tudom éleszteni Nagykárolyban a dzsudót, mert itt is sok tehetséges gyerek van” — folytatta Pelcz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...