Újraindulhat a kerékpárút-projekt
Utoljára módositva: 2014-04-29 09:30:11

Lehetőség van bicikliút-építésre

Borbély László, az RMDSZ politikai alelnöke azt nyilatkozta, Korodi Attila környezetvédelmi miniszterrel törekedni fognak arra, hogy újraindítsák a kerékpárutas projektet, amellyel 2011-ben több város s önkormányzat nyert támogatást városi kerékpársávok kialakítására és felújítására. A programhoz szükséges finanszírozást a zöldigazolványokból származó bevételekből biztosítanák. Szatmár megyében három kerékpárútra leadott pályázatot bírált el pozitívan a Környezetvédelmi Alap. Az országhatár és a megyeközponthatár közötti 5,5 kilométeres szakaszon tervez kerékpárutat építeni Pusztadaróc önkormányzata, Mezőpetri önkormányzatának és a Szatmár Megyei Tanácsnak a pályázata is (Mezőfény környékére tervezett bicikliút) pozitív elbírálásban részesült, azonban pénz még nem érkezett a kivitelezésükre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...