Újraindulhat a kerékpárút-projekt
Utoljára módositva: 2014-04-29 09:30:11

Lehetőség van bicikliút-építésre

Borbély László, az RMDSZ politikai alelnöke azt nyilatkozta, Korodi Attila környezetvédelmi miniszterrel törekedni fognak arra, hogy újraindítsák a kerékpárutas projektet, amellyel 2011-ben több város s önkormányzat nyert támogatást városi kerékpársávok kialakítására és felújítására. A programhoz szükséges finanszírozást a zöldigazolványokból származó bevételekből biztosítanák. Szatmár megyében három kerékpárútra leadott pályázatot bírált el pozitívan a Környezetvédelmi Alap. Az országhatár és a megyeközponthatár közötti 5,5 kilométeres szakaszon tervez kerékpárutat építeni Pusztadaróc önkormányzata, Mezőpetri önkormányzatának és a Szatmár Megyei Tanácsnak a pályázata is (Mezőfény környékére tervezett bicikliút) pozitív elbírálásban részesült, azonban pénz még nem érkezett a kivitelezésükre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...