Ünnepvárás Mikolában
Utoljára módositva: 2013-12-23 09:55:53

A mikolai gyerekek ünnepi műsorral lepték meg a közösség tagjait

Ünnepi hangulat uralkodott a hétvégén Mikolában az alsó tagozatos diákoknak, a Gézengúzok csoportjának és a tanító néniknek köszönhetően. Péntek délután szülőkkel, nagyszülőkkel, rokonokkal és karácsonyi hangulattal telt meg a mikolai kultúrotthon. A hagyományokhoz híven verseket, énekeket, rövidebb–hosszabb pásztorjátékokat mutattak be a Gellért Sándor Általános Iskola magyar szakos diákjai. Az előkészítős diákok Regölést adtak elő Bakos Anna tanító néni irányításával. Az elsős gyerekek A karácsonyi éjjel című előadást adták elő Szilágyi Renáta tanító néni irányításával. A másodikos gyerekek Prikop Katalin tanító néni irányításával a Karácsony meseországban című színdarabot mutatták be. Nagy Kasza Enikő tanító néni harmadikos diákjai karácsonyi verseket szavaltak. A negyedikesek, Barna Boglárka Imola tanító néni osztálya egy hagyományos pásztorjátékot mutattak be. A Gézengúzok csapta, Bakos Anna tanító néni felkészítésével a Székelykapuk–Zöldkapuk pályázat keretén belül szintén egy pásztorjátékot mutattak be.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...