Üresen maradt líceumi helyek
Utoljára módositva: 2018-07-21 10:47:02

Szatmár megyében magyar tagozaton még 38 líceumi hely, román tagozaton pedig 98 hely várja a diákokat, derül ki a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség tájékoztatásából.

Szatmár megyében az első számítógépes leosztás keretében 1673 nyolcadik osztályt végzett tanuló töltötte ki a felvételi űrlapokat, közülük pedig 16 diák kivételével mindenkit besoroltak a megye 25 középiskolájának egyikébe. A tanfelügyelőség tájékoztatásából kiderül, hogy a líceumi osztályokban 136 üres hely maradt, míg a szakiskolákban és a duális képzést nyújtó iskolákban meghirdetett 1059 helyből 545 telt be, 514 hely betöltése a beiratkozás második szakaszában valósulhat meg. Azok a nyolcadik osztályt végzett diákok, akik valamilyen oknál fogva hely nélkül maradtak az első számítógépes leosztás során, beiratkozhatnak a szeptember 7-én sorra kerülő második leosztásra. Szatmár megyében magyar tagozaton a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, az Aurel Popp Művészeti Líceumban, a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban és a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumban vannak még üres helyek. A Kölcseyben egyetlen üres hely maradt a társadalomtudományok osztályban, a művészeti líceumban a zene osztályban a meghirdetett 14 helyből 8 telt be, hatra még várják a jelentkezőket. A két felekezeti líceumban a teológiai osztályokban vannak még üres helyek: a református gimnáziumban a meghirdetett 28 helyből 11 telt be, így 17 diák még jelentkezhet, míg a katolikus líceumban a 28 helyből 14-re volt jelentkező, és 14 helyre várják még a diákokat.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...