Üresen maradt líceumi helyek
Utoljára módositva: 2018-07-21 10:47:02

Szatmár megyében magyar tagozaton még 38 líceumi hely, román tagozaton pedig 98 hely várja a diákokat, derül ki a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség tájékoztatásából.

Szatmár megyében az első számítógépes leosztás keretében 1673 nyolcadik osztályt végzett tanuló töltötte ki a felvételi űrlapokat, közülük pedig 16 diák kivételével mindenkit besoroltak a megye 25 középiskolájának egyikébe. A tanfelügyelőség tájékoztatásából kiderül, hogy a líceumi osztályokban 136 üres hely maradt, míg a szakiskolákban és a duális képzést nyújtó iskolákban meghirdetett 1059 helyből 545 telt be, 514 hely betöltése a beiratkozás második szakaszában valósulhat meg. Azok a nyolcadik osztályt végzett diákok, akik valamilyen oknál fogva hely nélkül maradtak az első számítógépes leosztás során, beiratkozhatnak a szeptember 7-én sorra kerülő második leosztásra. Szatmár megyében magyar tagozaton a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, az Aurel Popp Művészeti Líceumban, a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban és a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumban vannak még üres helyek. A Kölcseyben egyetlen üres hely maradt a társadalomtudományok osztályban, a művészeti líceumban a zene osztályban a meghirdetett 14 helyből 8 telt be, hatra még várják a jelentkezőket. A két felekezeti líceumban a teológiai osztályokban vannak még üres helyek: a református gimnáziumban a meghirdetett 28 helyből 11 telt be, így 17 diák még jelentkezhet, míg a katolikus líceumban a 28 helyből 14-re volt jelentkező, és 14 helyre várják még a diákokat.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sötét elmék
Ma, 21:00
Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 21.
Olyannyira makacs vagy, hogy az mások számára könnyen tűnhet következetességnek. Mások talán azt gondolják, hogy azért ismételgeted ugyanazt, mert következetes vagy. De valójába csak arról van szó, hogy félsz megnyílni az újdonságok előtt kedden. Talán attól is félsz, hogy kiengedd a kezedből az irányítást.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...