Üresen maradt líceumi helyek
Utoljára módositva: 2018-07-21 10:47:02

Szatmár megyében magyar tagozaton még 38 líceumi hely, román tagozaton pedig 98 hely várja a diákokat, derül ki a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség tájékoztatásából.

Szatmár megyében az első számítógépes leosztás keretében 1673 nyolcadik osztályt végzett tanuló töltötte ki a felvételi űrlapokat, közülük pedig 16 diák kivételével mindenkit besoroltak a megye 25 középiskolájának egyikébe. A tanfelügyelőség tájékoztatásából kiderül, hogy a líceumi osztályokban 136 üres hely maradt, míg a szakiskolákban és a duális képzést nyújtó iskolákban meghirdetett 1059 helyből 545 telt be, 514 hely betöltése a beiratkozás második szakaszában valósulhat meg. Azok a nyolcadik osztályt végzett diákok, akik valamilyen oknál fogva hely nélkül maradtak az első számítógépes leosztás során, beiratkozhatnak a szeptember 7-én sorra kerülő második leosztásra. Szatmár megyében magyar tagozaton a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, az Aurel Popp Művészeti Líceumban, a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban és a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumban vannak még üres helyek. A Kölcseyben egyetlen üres hely maradt a társadalomtudományok osztályban, a művészeti líceumban a zene osztályban a meghirdetett 14 helyből 8 telt be, hatra még várják a jelentkezőket. A két felekezeti líceumban a teológiai osztályokban vannak még üres helyek: a református gimnáziumban a meghirdetett 28 helyből 11 telt be, így 17 diák még jelentkezhet, míg a katolikus líceumban a 28 helyből 14-re volt jelentkező, és 14 helyre várják még a diákokat.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...