Utazzon kényelmesen, biztonságosan!
Utoljára módositva: 2014-05-30 14:28:19

A szatmárnémeti székhelyű Jánosi Kft. neve sokak számára ismert már, hiszen idén húsz éve annak, hogy megbízható járataival szolgálja ki Szatmárnémeti és környéke utasait.

Az 1994-ben alapított cég kezdetben egy mikrobusszal állt utasai rendelkezésére, eleinte nyíregyházi járatával. A kezdeti nehézségek leküzdése után egyre nagyobb igény mutatkozott a budapesti utazások iránt is, így napi egy járattal megkezdték a személyszállítást Budapestre is, miközben folyamatosan fejlődtek. Ma már napi két járatot indítanak a magyar fővárosba. Mindeközben gépjármű-állományunk folyamatosan bővült, mára pedig 8 kisebb-nagyobb busszal rendelkezik a vállalkozás. Természetesen a buszok mérete változó, így van 8, de akár 28 személyes is, hogy mindenki számára megfelelő ajánlatot nyújthassanak. A géppark igen fiatal, hiszen a legöregebb busz 2008-as, míg a legfiatalabb 2014-es, de külön gondot fordítanak arra, hogy a régi buszokat minél hamarabb újakra cseréljék. A Jánosi Kft. minden autóbusza megfelel a szigorú nemzetközi előírásoknak, ugyanakkor minden igényt kielégítő, korszerű és extra felszereltségű autóbuszokkal gondoskodik utasai kényelméről és biztonságáról. A Jánosi Kft.-t megbízhatóság, pontosság és megrendelői igényeinek maximális figyelembevétele jellemzi, amit állandó és visszatérő ügyfeleik egyaránt igazolhatnak. Szolgáltatásaikat azonban nem csak magánszemélyek figyelmében ajánlják, hanem intézményeknek, utazási irodáknak, cégeknek, baráti társaságoknak, iskoláknak, óvodáknak, nyugdíjas kluboknak – külföldre és belföldre egyaránt, hiszen bérlés esetén magánjáratot is indítanak. Extra szolgáltatásként Szatmárnémetiben háztól házig viszik a kedves ügyfelet, nyugdíjasok és diákok pedig kedvezményes áron válthatnak jegyet. A 10 alkalmazottat foglalkoztató cég megbízható, a cégnél sokéves tapasztalattal rendelkező sofőrökkel áll az utasok rendelkezésére, akiknek elsődeleges szempont az utazók biztonságán túl az utas-barát magatartás, udvariasság — magyar és román nyelven egyaránt. Aki további információkat szeretne meghtudni hívja a 0261-758-620-as vezetékes telefonszámot, ill. a 0722-415-187-s mobilszámot.

[ohballada-1]

[ohballada-2]

[ohballada-3]

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. augusztus 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...