Utazzon kényelmesen, biztonságosan!
Utoljára módositva: 2014-05-30 14:28:19

A szatmárnémeti székhelyű Jánosi Kft. neve sokak számára ismert már, hiszen idén húsz éve annak, hogy megbízható járataival szolgálja ki Szatmárnémeti és környéke utasait.

Az 1994-ben alapított cég kezdetben egy mikrobusszal állt utasai rendelkezésére, eleinte nyíregyházi járatával. A kezdeti nehézségek leküzdése után egyre nagyobb igény mutatkozott a budapesti utazások iránt is, így napi egy járattal megkezdték a személyszállítást Budapestre is, miközben folyamatosan fejlődtek. Ma már napi két járatot indítanak a magyar fővárosba. Mindeközben gépjármű-állományunk folyamatosan bővült, mára pedig 8 kisebb-nagyobb busszal rendelkezik a vállalkozás. Természetesen a buszok mérete változó, így van 8, de akár 28 személyes is, hogy mindenki számára megfelelő ajánlatot nyújthassanak. A géppark igen fiatal, hiszen a legöregebb busz 2008-as, míg a legfiatalabb 2014-es, de külön gondot fordítanak arra, hogy a régi buszokat minél hamarabb újakra cseréljék. A Jánosi Kft. minden autóbusza megfelel a szigorú nemzetközi előírásoknak, ugyanakkor minden igényt kielégítő, korszerű és extra felszereltségű autóbuszokkal gondoskodik utasai kényelméről és biztonságáról. A Jánosi Kft.-t megbízhatóság, pontosság és megrendelői igényeinek maximális figyelembevétele jellemzi, amit állandó és visszatérő ügyfeleik egyaránt igazolhatnak. Szolgáltatásaikat azonban nem csak magánszemélyek figyelmében ajánlják, hanem intézményeknek, utazási irodáknak, cégeknek, baráti társaságoknak, iskoláknak, óvodáknak, nyugdíjas kluboknak – külföldre és belföldre egyaránt, hiszen bérlés esetén magánjáratot is indítanak. Extra szolgáltatásként Szatmárnémetiben háztól házig viszik a kedves ügyfelet, nyugdíjasok és diákok pedig kedvezményes áron válthatnak jegyet. A 10 alkalmazottat foglalkoztató cég megbízható, a cégnél sokéves tapasztalattal rendelkező sofőrökkel áll az utasok rendelkezésére, akiknek elsődeleges szempont az utazók biztonságán túl az utas-barát magatartás, udvariasság — magyar és román nyelven egyaránt. Aki további információkat szeretne meghtudni hívja a 0261-758-620-as vezetékes telefonszámot, ill. a 0722-415-187-s mobilszámot.

[ohballada-1]

[ohballada-2]

[ohballada-3]

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Gengszterzsaruk
Ma, 21:25
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója. Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...