Utcazene-fesztivál: aftermovie, köszönet és jövő évi tervek-Videó!
Utoljára módositva: 2015-07-30 09:07:23

“Nem volt könnyű 3 nap élményeit és hangulatát 7 percbe belesűríteni, de reméljük, tetszeni fog. Tekerd fel a hangerőt, nyomd be a HD-t, húzd fel nagyképernyőre, dőlj hátra és éld át újra. Aztán oszd meg Te is, hadd lássa mindenki, milyen csodálatos városunk van!” – ezzel a rövid szöveggel került fel tegnap a szatmári Utcazene-fesztivál oldalára a rendezvény összefoglaló videója.

Az összefoglaló nemcsak a szokatlan képi megoldások vagy a légi felvételek miatt különleges, hanem az angol nyelv miatt is, ezzel kapcsolatban kérdeztük a szervezőket, akik így indokolták a nyelvválasztást: „tavaly magyar és román nyelvű volt, felirattal, az idei viszont már egy kikacsintás a nemzetközi partnerek, külföldi zenészek és leendő turisták, vendégek számára.” És mint minden összefoglaló vagy hasonlóan összetett rendezvény esetén, a szervezők néhány köszönő sort is mellékeltek, illetve a stáblistát is.

“Köszönjük a szatmári közönségnek: a tapsot, a civilizált viselkedést, azt hogy nem hagytak szemetet maguk után és közösen bebizonyítottuk: így is lehet szervezni, így is lehet kulturáltan szórakozni Szatmárnémetiben.

Köszönjük támogatóinknak: a rendezvény fő támogatója a ZES Zollner Electronic, technikai partnere a Netmusic Group volt. A zenei verseny 2 000 eurós fődíját a Dräxlmaier Group ajánlotta fel, a színpadok névadó támogatói pedig a TransPink, az Autonet Group és a Kreativ voltak. A rendezvényt számos szatmári vállalkozás és magánszemély támogatta: SecondTex, Profi Tools, SVD Bau, Metamob, Fiesta IW, Design For Life, Practic Electrocasnice, köszönjük nekik!

Partnereink voltak a szervezésben: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a Szatmár Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság, GP Sofa, Edmeea Trans, No Pardon Pub, Crush Wine Bar, Music’at, Hotel Dana, Beta Security, Colour Worlds, Promocraft, Ideea Studio, Ramex Print, WantedWeb, The Line, SaladBox, Twin Picks Music Accesories, Steadyshop.ro, a kolozsvári Famous Dance csapat és barátaink a Gravel Gardenből.

A szervezőstáb: Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesület, Bertici Attila, Nagy Lóránd, Netmusic csapat, GerBog csapat, Őri-Pákay Franciska, Szénás Szabolcs, Vásárhelyi Zoltán, Balog Zsolt, Balog Tamás, Bura Maksay István, Bendel István, Török Mark, a remek összefoglaló videó készítője, az Egyedi Film, Szilágyi Zoltán, Babos Katinka, Szénás Zalán, Budai Denisa, Csoma István, Butka Gergő és még sokan mások. Köszönet mindenkinek, aki segített a rendezvény létrehozásában!” Végezetül, a szervezők néhány 2016-os tervet is elárultak: “Ismét leülünk átbeszélni az idei rendezvény erős és gyenge pontjait, számos ötletet már most feljegyeztünk és minden bizonnyal rengeteg lesz még. Jövőre már nemzetközi színvonalat célzunk meg, különleges zenei és utcai művészeti produkciókra koncentrálunk, hangulatos városi installációkat készítünk, a szervezői alapelv viszont változatlan: csakis a legjobbat hozzuk el Szatmárra!”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 29.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...