Utcazene Fesztivál: borús idő, remek hangulat
Utoljára módositva: 2014-09-22 09:05:52

A szomorkás, esős idő sem tudja elvenni a kedvét a Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál fellépőinek: remek hangulatú mini-koncertekkel váltják egymást a főtéren. Az arra járó nézelődők mosolyogva hallgatnak bele az előadásokba, egy-egy ismerős dalt hallva pedig együtt énekelnek a zenészekkel.

 

 

A megyeszékhely parkjában és annak környékén, az öt felállított színpadon nem kevesebb, mint huszonöt remek muzsikus és együttes szórakoztatja az arra járókat, felvidítva a borongós időben a szombat délutánt. A fellépők este kilencig zenélnek, de azoknak sem kell elszomorodniuk, akik esetleg a mai napon nem tudnak kilátogatni, hiszen vasárnap jön még csak a java!

Holnap délelőtt tizenegytől indul a zenebusz a fellépőkkel a városközpontba, ahol ismét a húrok közé csapnak az előadók, a közönségnek pedig a zenei élményen túl ismét lehetősége lesz arra, hogy szavazzon a kedvencére egészen 18 óráig. Ekkor veszi ugyanis kezdetét a fesztivál díjkiosztó ünnepsége a főtámogatói színpadon.

A szervezők ide hívják a város valamennyi zenészét és hangszertulajdonosát, hogy legyenek részesei egy különleges zenei produkciónak: valamennyi zenész együtt, mindenki a saját hangszerével fog eljátszani egy jól ismert dalt. Ezt egy jam-session maraton követi, melyben szintén több tucat zenész játszik majd együtt, felejthetetlen élményt biztosítva ezzel a jelenlévőknek!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...