Utcazene Fesztivál: borús idő, remek hangulat
Utoljára módositva: 2014-09-22 09:05:52

A szomorkás, esős idő sem tudja elvenni a kedvét a Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál fellépőinek: remek hangulatú mini-koncertekkel váltják egymást a főtéren. Az arra járó nézelődők mosolyogva hallgatnak bele az előadásokba, egy-egy ismerős dalt hallva pedig együtt énekelnek a zenészekkel.

 

 

A megyeszékhely parkjában és annak környékén, az öt felállított színpadon nem kevesebb, mint huszonöt remek muzsikus és együttes szórakoztatja az arra járókat, felvidítva a borongós időben a szombat délutánt. A fellépők este kilencig zenélnek, de azoknak sem kell elszomorodniuk, akik esetleg a mai napon nem tudnak kilátogatni, hiszen vasárnap jön még csak a java!

Holnap délelőtt tizenegytől indul a zenebusz a fellépőkkel a városközpontba, ahol ismét a húrok közé csapnak az előadók, a közönségnek pedig a zenei élményen túl ismét lehetősége lesz arra, hogy szavazzon a kedvencére egészen 18 óráig. Ekkor veszi ugyanis kezdetét a fesztivál díjkiosztó ünnepsége a főtámogatói színpadon.

A szervezők ide hívják a város valamennyi zenészét és hangszertulajdonosát, hogy legyenek részesei egy különleges zenei produkciónak: valamennyi zenész együtt, mindenki a saját hangszerével fog eljátszani egy jól ismert dalt. Ezt egy jam-session maraton követi, melyben szintén több tucat zenész játszik majd együtt, felejthetetlen élményt biztosítva ezzel a jelenlévőknek!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...