Útfelújítás kezdődik a Tetvesnél is
Utoljára módositva: 2019-02-08 10:16:26

Szatmár megye egyik legforgalmasabb és a folyamatos kamionforgalom miatt legterheltebb útszakasza a Batizt és a Gornului utcát összekötő rész, amelyet sokan csak Tetvesként ismernek, emlegetnek és amely kapcsolatot teremt egyrészt a Szatmárnémeti – Mikola, másrészt a Szatmárnémeti – Nagybánya utak között, de úgy is lehet mondani, hogy Nagybánya (vagy az északi országrész) és a petei határátkelő között.

S ennek is köszönhető a mindennapi, majdnemhogy folyamatos kamionforgalom, ami alaposan leamortizálja a téli időjárástól már amúgy is meggyengített aszfaltminőséget. A megyei tanács által decemberben aláírt szerződés értelmében a 3,4 kilométernyi útszakasz felújítása (amibe beletartozik az árkok betonozása, a kapubejáratokhoz vezető kishidacskák és a vízelvezető csatornák kialakítása is) 3,3 millió lejből valósul meg, hat hónapnyi kivitelezési munkával — az utat a tanács vezetősége átadták a kivitelezőnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...