Útfelújítás kezdődik a Tetvesnél is
Utoljára módositva: 2019-02-08 10:16:26

Szatmár megye egyik legforgalmasabb és a folyamatos kamionforgalom miatt legterheltebb útszakasza a Batizt és a Gornului utcát összekötő rész, amelyet sokan csak Tetvesként ismernek, emlegetnek és amely kapcsolatot teremt egyrészt a Szatmárnémeti – Mikola, másrészt a Szatmárnémeti – Nagybánya utak között, de úgy is lehet mondani, hogy Nagybánya (vagy az északi országrész) és a petei határátkelő között.

S ennek is köszönhető a mindennapi, majdnemhogy folyamatos kamionforgalom, ami alaposan leamortizálja a téli időjárástól már amúgy is meggyengített aszfaltminőséget. A megyei tanács által decemberben aláírt szerződés értelmében a 3,4 kilométernyi útszakasz felújítása (amibe beletartozik az árkok betonozása, a kapubejáratokhoz vezető kishidacskák és a vízelvezető csatornák kialakítása is) 3,3 millió lejből valósul meg, hat hónapnyi kivitelezési munkával — az utat a tanács vezetősége átadták a kivitelezőnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 24.
Meg kell tanulnia megfékezni haragját még akkor is, ha egyértelműen Önnek van igaza. Indulatainak erejét csillapítsa határozottsággá!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. április 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...