Utolsó simítások a szociális lakásokon
Utoljára módositva: 2018-03-11 01:34:18

Jól haladnak a munkálatokkal az Ostrovului utcai szociális lakások felújítását végző kivitelezők, így minden valószínűség szerint 39 – egy, kettő és három szobás – szociálist lakást tud bérbe adni a nyár folyamán a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.

Amint azt a helyszínen tett látogatásuk során Kereskényi Gábor polgármester és Maskulik Csaba városmenedzser megállapították, az utolsó simításokat végzik az épület belsejében, már a gáz-, elektromos és vízvezetékek elhelyezésén dolgoznak. Mindez azért is fontos, mert mindegyik lakás külön fűtésrendszerrel lesz felszerelve, így mindenki maga felel majd a fogyasztásáért. „Szerencsére azt tapasztalhattuk a mai nap folyamán, hogy a megfelelő ütemben haladnak a munkálatok, és sikerül befejezni azt a tervezet határidőre. Jó körülményeket sikerült teremtenünk, így arra is odafigyelünk majd, hogy kik kapják meg a lakásokat. Az utóbbi évek során veszélyessé vált a környék, azonban a Helyi Rendőrség munkatársai az utóbbi időben kiemelt figyelmet szentelnek az ottani közbiztonságnak. Több a razzia, és megemeltük a járőrök számát is, hiszen új arculatot kell kapnia a környéknek. – mondta Kereskényi Gábor. A 3,4 millió lej összértékű munkálatot és a szociális lakások építését támogató programból finanszírozzák.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...