V Dăncilă: Az államfő úgy beszél, mintha lenne egy brüsszeli bíróság, amely ítélkezik fölöttünk
Utoljára módositva: 2019-05-15 13:58:24

Klaus Iohannis államfő úgy beszél, mintha lenne egy brüsszeli bíróság, amely ítélkezik fölöttünk – jelentette ki szerdán Viorica Dăncilă kormányfő.

‘Nem hiszem, hogy jót tesz az országnak ez az állandóan ismételt szöveg, hogy ‘rosszul vezeti az országot a kormány’, miközben a számok teljesen mást mutatnak.(…) Klaus Iohannis államfő úgy beszél, mintha lenne egy brüsszeli bíróság, amely ítélkezik fölöttünk, hogy mit teszünk jól és mit rosszul. Mi az Európai Unió tagállama vagyunk, és az állam elnökének méltóságról kellene tanúbizonyságot tennie, hogy a többi országgal egyenlő bánásmódban részesüljünk’ – nyilatkozta a miniszterelnök Prahova megyében.

Viorica Dăncilă hozzátette, hogy a kormány ‘teljes nyitottsággal’ viszonyul ahhoz, hogy megvitassák az európai intézményekkel azokat a dolgokat, amelyek nem mennek jól, de ragaszkodik ahhoz, hogy egyenlő félként kezeljék az országot.

‘Úgy vélem, hogy Romániát egyenlő jogú államként kell kezelni, amely jelen van a döntéseknél, és ami jó Romániának, az legyen jó más államok számára is, és amit megkövetelnek Romániától, azt kérjék a többi országtól is’ – szögezte le Dăncilă.

Klaus Iohannis elnök kedden azt nyilatkozta, hogy kizárólag a Szociáldemokrata Pártot (PSD) terheli a felelősség azért, hogy Románia nem része a schengeni övezetnek, valamint azért, hogy még mindig nem szüntették meg az Együttműködési és Ellenőrzési Mechanizmust (MCV).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 18:35
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...