Vakációban is edzenek a mazsorettek
Utoljára módositva: 2012-04-18 06:54:26

A szatmárnémeti 10–es iskola mazsorett csapata országos versenyre készül, ami Nagyváradon lesz.

 

A 10-es iskola mazsorettjei

A szatmárnémeti 10–es Számú Általános Iskolában működő Fekete gyöngyszemek mazsorett csapat Csík Elvira vezetésével május 12-13–án Nagyváradon részt vesz az országos mazsorett versenyen. Amint azt a csapat edzője kérdésünkre elmondta, a szatmári diáklányok több kategóriában is megméretnek majd, többek között szóló, duó, eszközhasználat kategóriában. A csapat a tavaszi szünetet kihasználva naponta több órát gyakorol — tudtuk meg Csík Elvirától, aki elmondta, a szünetben van elegendő idejük edzeni, a lányok is kipihentebbek ebben az időszakban.

A csapatnak anyagi támogatásra van szüksége, mivel az utazás költségei mellett eszközökre is költeniük kell majd. Az edző hozzátette, az iskola ígéretet tett arra, hogy részben támogatja a csapatot, az iskolában működő szülőbizottság pedig sokat segít a mazsoretteknek. A szülőbizottság döntése értelmében az iskolának felajánlott adó 2 százalékából befolyt összeg egy részét a mazsorett csapat támogatására ajánlják fel. A felajánlásokkal kapcsolatban érdeklődni lehet az iskola titkárságán és Csík Elvira tanárnőnél.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...