Vakációs programok a könyvtárban
Utoljára módositva: 2019-07-05 09:07:34

A Szatmár Megyei Könyvtár az eddigi hagyományaihoz híven július 10. és augusztus 29. között vakációs programokat tart gyerekek számára.

A programok keretében az ingyenes angol nyelvtanfolyamok mellett az általános műveltséget fejlesztő tevékenységekkel, interaktív és csapatjátékokkal, alkotóműhelyekkel várják mindazokat, akik kellemes és hasznos időtöltésre vágynak a nyári vakációban is. A foglalkozásokat szerdánként és csütörtökönként tartják 10 és 12 óra között. A szerdai nap az angol nyelvtanfolyamok ideje, Dania Berinde angol szakos tanár és fordító önkéntes munkában tartja a foglalkozásokat, amelyekre 7–10 év közötti gyerekeket várnak; a helyek száma korlátozott, 20 főt tudnak fogadni. Csütörtökönként az általános műveltségi feladatok, kézműves-foglalkozások és a játékok kerülnek a középpontba; a 7–12 éves korosztálynak szóló programokat a könyvtár munkatársai — Paula Horotan, Veres Erzsébet, Liliana Costea és Violeta Tarţa — tartják, s a helyek száma itt is korlátozott, 30 főt tudnak fogadni. A programokon való részvétel ingyenes, de könyvtári tagsághoz kötött, amit ingyenesen kiállítanak a Gheorghe Bulgar olvasóteremben. Jelentkezni a 0261–711199-es telefonszámon lehet munkanapokon 8–16 óra között, a szabadon lévő helyek függvényében. A sorrend a jelentkezés alapján alakul ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...