Változások a szatmárnémeti buszmenetrendben
Utoljára módositva: 2013-04-10 09:07:04

Gazdaságossági okokból és lakossági igényeknek eleget téve módosítottak a szatmárnémeti buszok útvonalán és menetrendjén a közszállítási vállalatnál, jelentette be április 9-én a polgármesterrel közösen megtartott sajtótájékoztatóján Simion Ivan, a Transurban Rt. igazgatója.

Hétfőtől összesen hét szatmárnémeti buszjárat esetében lépnek fel változások, jó lesz odafigyelniük az 1-es, a 2-es, a 3-as, a 6-os, a 11-es, a 13-as és a 15-ös számú buszokkal közlekedőknek, nehogy kellemetlenséget okozzon, ha a megszokottól eltérő megállóban teszi le őket az autóbusz.

A Transurban a „cápák” ellen

Az üresen járó buszok és az utaztatási engedély nélkül személyeket szállító mikrobuszosok, az úgynevezett „közúti cápák” a szatmárnémeti közszállítási vállalat legnagyobb ellenségei.

Nemcsak a lakossági igényeket igyekeztünk kiszolgálni a járatmódosításokkal, de figyelembe kellett vennünk a megtérülési rátákat is, mutatott rá Simion Ivan Transurban-igazgató a tegnapi sajtótájékoztatón, hiszen van olyan járat, amelyiknek egyik szakaszát azért szüntettük meg, mert az utóbbi időben egyetlen személy utazott rajta. Illetve ezennel harcot hirdetünk meg a közutakon engedély nélkül közszállítást folytató cégek ellen, tette hozzá a szintén jelen lévő Dorel Coica polgármester, hiszen ma ezek a Transurban gazdaságosságát leginkább fenyegető tényezők.

Április 15-től hét járat életében történnek változások, jelentették be tegnap.

 

Busz a strandig

A gépparknak sem ártana egy „ráncfelvarrás”

A 16-os lakótelep és az állomás között egy áthúzott egyessel jelzett autóbusz kezdi majd meg útját e hónap közepétől, a Golescu hídon járó eddigi egyes busztól eltérően ez a Decebal hídon halad át.

A 2-es busz a városközpont felől a 14 Mai felé menet érinteni fogja az állomást, a visszaúton az Avram Iancu utcán jár majd.

A 3-as busz útvonalát a Gorunului utcai strandig fogják meghosszabbítani, amint a vizes szórakozóhely megnyit.

A 6-os busz csak a 16-os lakótelep távolabbi végéig megy majd.

A 11-es számú busznak az Anghel Saligny / Rodnei utca sarkán lévő kis-bevásárlóközpontnál is lesz megállója, ezt a Solidarităţii lakótelepi végállomása felé menet érinti majd.

 

Hétvégén a temetőig

A 13-as munkanapokon nem fog elmenni a 16-os lakótelepen túli bevásárlóközpontig.

A 15-ös busz szombaton és vasárnap a Ion Vidu utca érintésével az Amaci úti temetőig jár majd.

Az új- és módosított járatok indulásának és érkezésének pontos időpontjai a végállomásokon lesznek kifüggesztve, illetve a közszállító honlapján (www.transurbansatumare.ro) is elérhetőek lesznek.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. március 22.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...