Vannak még helyek
Utoljára módositva: 2019-08-19 10:58:43

Bár a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium általános egészségügyi asszisztensi posztliceális képzésén beteltek a helyek, a gyógyszerészasszisztensi osztályba még várnak jelentkezőket.

„A Kölcsey Ferenc Főgimnázium gyógyszerészasszisztensi osztályában még maradtak helyek, amelyekre szeptemberben újból felvételit hirdetünk” — adta hírül Pataki Enikő, a tanintézmény vezetője, hozzátéve, hogy a képzés ingyenes és magyar nyelvű.

Az államilag támogatott képzésre augusztus 26–30. között lehet beiratkozni, a felvételi vizsgát pedig szeptember 3-án reggel 9-től rendezik meg. A felvételi jegy 50 százalékát ugyanis a felvételi írásbeli teszt eredménye, 50 százalékát pedig az érettségi átlaga teszi ki. A felvételi egy feleletválasztós tesztből áll, amely 30 kérdést tartalmaz, egyenként négy válaszlehetőséggel, kérdésenként egy helyes válasszal, ennek könyvészete megtalálható a főgimnázium honlapján, a www.kolcsey.ro oldalon.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...