Vannak még helyek
Utoljára módositva: 2019-08-19 10:58:43

Bár a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium általános egészségügyi asszisztensi posztliceális képzésén beteltek a helyek, a gyógyszerészasszisztensi osztályba még várnak jelentkezőket.

„A Kölcsey Ferenc Főgimnázium gyógyszerészasszisztensi osztályában még maradtak helyek, amelyekre szeptemberben újból felvételit hirdetünk” — adta hírül Pataki Enikő, a tanintézmény vezetője, hozzátéve, hogy a képzés ingyenes és magyar nyelvű.

Az államilag támogatott képzésre augusztus 26–30. között lehet beiratkozni, a felvételi vizsgát pedig szeptember 3-án reggel 9-től rendezik meg. A felvételi jegy 50 százalékát ugyanis a felvételi írásbeli teszt eredménye, 50 százalékát pedig az érettségi átlaga teszi ki. A felvételi egy feleletválasztós tesztből áll, amely 30 kérdést tartalmaz, egyenként négy válaszlehetőséggel, kérdésenként egy helyes válasszal, ennek könyvészete megtalálható a főgimnázium honlapján, a www.kolcsey.ro oldalon.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...