Vannak még szabad középiskolai helyek
Utoljára módositva: 2019-07-22 17:14:53

Bőven maradtak még szabad helyek a Szatmár megyei líceumokban és szakiskolákban a 2019/2020-as tanévre. A helyek listáját a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség is közzétette honlapján.

A hónap végén ismét leosztják a szabadon maradt középiskolai helyeket, választékból pedig akad bőven Szatmár megyében. Ami a líceumokat illeti, a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban például még 6 szabad hely van — egy természettudományok osztályban, egy társadalomtudományok osztályban és négy a társadalomtudományok-intenzív angol osztályban —, az Aurel Popp Művészeti Líceum képzőművészeti osztályába még hatan jelentkezhetnek, zene szakra pedig hárman, a Szatmárnémeti Református Gimnázium matematika-informatika osztályában egy hely maradt szabadon, a teológia osztályban három, a természettudományok osztályban pedig egy, a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum vallásturizmus osztályában 3 szabad hely van, a nagykárolyi Kalazanci Szent József Római Katolikus Teológiai Líceum turizmus és élelmezés osztályában egy betöltetlen hely van, a Tasnádi Technológiai Líceum közgazdasági osztályában három helyre várnak jelentkezőket.

A szakiskolai és duális képzésben 590 szabad helyet lehet betölteni. Magyar tannyelvű osztályokban a következő tanintézményekben maradtak betöltetlen helyek: Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum, George Emil Palade Élelmiszeripari Líceum, Unio-Traian Vuia Műszaki Líceum, Elisa Zamfirescu Műszaki Líceum, Constantin Brâncuși Faipari Líceum, nagykárolyi Iuliu Maniu Műszaki Líceum és Simion Bărnuțiu Műszaki Líceum.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...