Vannak még szabad középiskolai helyek
Utoljára módositva: 2019-07-22 17:14:53

Bőven maradtak még szabad helyek a Szatmár megyei líceumokban és szakiskolákban a 2019/2020-as tanévre. A helyek listáját a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség is közzétette honlapján.

A hónap végén ismét leosztják a szabadon maradt középiskolai helyeket, választékból pedig akad bőven Szatmár megyében. Ami a líceumokat illeti, a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban például még 6 szabad hely van — egy természettudományok osztályban, egy társadalomtudományok osztályban és négy a társadalomtudományok-intenzív angol osztályban —, az Aurel Popp Művészeti Líceum képzőművészeti osztályába még hatan jelentkezhetnek, zene szakra pedig hárman, a Szatmárnémeti Református Gimnázium matematika-informatika osztályában egy hely maradt szabadon, a teológia osztályban három, a természettudományok osztályban pedig egy, a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum vallásturizmus osztályában 3 szabad hely van, a nagykárolyi Kalazanci Szent József Római Katolikus Teológiai Líceum turizmus és élelmezés osztályában egy betöltetlen hely van, a Tasnádi Technológiai Líceum közgazdasági osztályában három helyre várnak jelentkezőket.

A szakiskolai és duális képzésben 590 szabad helyet lehet betölteni. Magyar tannyelvű osztályokban a következő tanintézményekben maradtak betöltetlen helyek: Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum, George Emil Palade Élelmiszeripari Líceum, Unio-Traian Vuia Műszaki Líceum, Elisa Zamfirescu Műszaki Líceum, Constantin Brâncuși Faipari Líceum, nagykárolyi Iuliu Maniu Műszaki Líceum és Simion Bărnuțiu Műszaki Líceum.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...