Várják a beiratkozókat a Kalazanci iskolába
Utoljára módositva: 2018-03-07 18:44:49

Kedden nyílt nap keretében ismerhették meg közelebbről a nagykárolyi Kalazanci Szent József Római Katolikus Líceum ősztől induló új előkészítő osztályának tanítónőjét és az iskolát is a szülők és a gyermekek.

Nagy Katalin Tünde tanítónő várja a kicsiket a 2018/2019-es tanévtől, vele és az iskola igazgatónőjével, Kocsis Alizzal volt lehetőségük találkozni az érdeklődőknek. Nagy Katalin Tünde kiemelte, hogy az előkészítő év átmenetet képez, és minden tőle telhetőt elkövet majd, hogy a gyermekek ne érezzék olyan éles váltásnak az óvodából iskolába való érkezést. Egy szakavatott, a gyermekek körében is nagyon népszerű pedagógusra bízza a gyermekét az a szülő, aki Nagy Katalin Tünde tanítónőt választja, emelte ki Kocsis Aliz igazgatónő. Az iskola vezetője a tanintézmény által felvállalt és alkalmazott nevelési módszerekről, a lelkiségről is beszélt a jelen lévő szülőknek. A délutáni program keretében Nagy Katalin Tünde tanítónő negyedikesei kis mesejátékot mutattak be a jelenlévőknek, illetve közös játékkal és beszélgetéssel ért véget a délután.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...