Várják a jelentkezőket
Utoljára módositva: 2014-09-08 10:13:15

A szatmárnémeti Árva Bethlen Kata református óvoda közössége szeretettel várja azokat a szülőket, akik a 2014/2015-ös tanévben a szatmárnémeti Inăului utca 9. szám alatti oktatasi intézménybe szeretnék íratni a gyermekeiket. A még betöltetlenül maradt helyekre 2–5 éves korosztályban várják a jelentkezőket a pedagógusok. Tájékoztatást a Szatmár-Szamosnegyed Református Egyházközség Lelkészi Hivatalában lehet kérni, az Inăului utca 11. szám alatt (az óvoda tőszomszédságában), a 0261–769745-ös telefonszámon vagy délelőttönként az óvodában. Ugyanakkor szeretettel várják a gyermekeket a tanévnyitó ünnepélyre, melyet szeptember 14-én tartanak a szatmárnémeti Bethlen Gábor téri református templomban, a délelőtti istentisztelet keretében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...