Várják a jelentkezőket
Utoljára módositva: 2014-09-08 10:13:15

A szatmárnémeti Árva Bethlen Kata református óvoda közössége szeretettel várja azokat a szülőket, akik a 2014/2015-ös tanévben a szatmárnémeti Inăului utca 9. szám alatti oktatasi intézménybe szeretnék íratni a gyermekeiket. A még betöltetlenül maradt helyekre 2–5 éves korosztályban várják a jelentkezőket a pedagógusok. Tájékoztatást a Szatmár-Szamosnegyed Református Egyházközség Lelkészi Hivatalában lehet kérni, az Inăului utca 11. szám alatt (az óvoda tőszomszédságában), a 0261–769745-ös telefonszámon vagy délelőttönként az óvodában. Ugyanakkor szeretettel várják a gyermekeket a tanévnyitó ünnepélyre, melyet szeptember 14-én tartanak a szatmárnémeti Bethlen Gábor téri református templomban, a délelőtti istentisztelet keretében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 18.
Valaki most nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet, és nagyon szeretné, ha segítenél neki, de sajnos nem a megfelelő módon kér. Talán nem is kér, hanem rögtön leszúr, vagy veszekedni kezd, esetleg megkérdőjelezi az igazadat. Tudd, hogy ma minden ilyen reakció valójában egy-egy segélykérés.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 18.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...