Várják a jelentkezőket
Utoljára módositva: 2014-09-08 10:13:15

A szatmárnémeti Árva Bethlen Kata református óvoda közössége szeretettel várja azokat a szülőket, akik a 2014/2015-ös tanévben a szatmárnémeti Inăului utca 9. szám alatti oktatasi intézménybe szeretnék íratni a gyermekeiket. A még betöltetlenül maradt helyekre 2–5 éves korosztályban várják a jelentkezőket a pedagógusok. Tájékoztatást a Szatmár-Szamosnegyed Református Egyházközség Lelkészi Hivatalában lehet kérni, az Inăului utca 11. szám alatt (az óvoda tőszomszédságában), a 0261–769745-ös telefonszámon vagy délelőttönként az óvodában. Ugyanakkor szeretettel várják a gyermekeket a tanévnyitó ünnepélyre, melyet szeptember 14-én tartanak a szatmárnémeti Bethlen Gábor téri református templomban, a délelőtti istentisztelet keretében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...