Várják a nótakedvelőket
Utoljára módositva: 2017-07-14 18:29:12

Folytatva az elmúlt hét végén elindított kezdeményezést, a Nagykároly és Vidéke Kulturális Egyesület szervezésében most vasárnap este is nótázni várják a dalos kedvű nagykárolyiakat.

Az első alkalom sikeres volt

19 órai kezdettel ismét összegyűlnek a nótakedvelők az RMDSZ nagykárolyi székházának udvarán. A tervek szerint a beszélgetés és barátkozás mellett muzsikaszó is felcsendül. Az elképzelés az, hogy nagykárolyi csoportok, baráti társaságok lássanak vendégül egy-egy vidékbeli társaságot, lehetőleg heti rendszerességgel. Holnap a Kalazanci Szent József római katolikus templom kórusa lesz a meghívó fél, a vendégeik pedig a kaplonyi asszonykórus tagjai. A rendezvény nyitott bárki számára, aki szeretné vidám hangulatban zárni a hétvégéjét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 18.
Valaki most nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet, és nagyon szeretné, ha segítenél neki, de sajnos nem a megfelelő módon kér. Talán nem is kér, hanem rögtön leszúr, vagy veszekedni kezd, esetleg megkérdőjelezi az igazadat. Tudd, hogy ma minden ilyen reakció valójában egy-egy segélykérés.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 18.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...