Várják a szurkolókat
Utoljára módositva: 2012-04-11 08:14:46

Dan Fleşeriu, a Szatmárnémeti VSK kosárlabdacsapatának az edzője szeretné, hogy tanítványai telt ház előtt játsszanak csütörtök délután.

 

Telt ház előtt ünnepelhetne a Szatmárnémeti VSK kosárlabdacsapata

Hatalmas szüksége lesz a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának a szurkolók sportszerű támogatására csütörtök este a Gyulafehrévári CSU elleni bajnoki mérkőzésen. Mint ismeretes, a rájátszás negyeddöntőjének második mérkőzése előtt a VSK–nál van az előny, miután Dan Fleşeriu edző csapata győzni tudott Fehérváron. A szakvezető viszont figyelmeztetett, hogy a csütörtöki meccs sokkal nehezebb lesz a múlt heti összecsapásnál, ugyanis az ellenfél utolsó esélyét játssza majd. „Nyilván, azt szeretném, hogy csütörtök este mi ünnepeljünk, viszont nagyon félek a meccstől. Az ellenfél nagyon erős, ráadásul utolsó esélyét játssza, hogy továbbjuthasson. Így mindennél elszántabbak lesznek. Bízom a csapatomban, a játékosaimban, hogy ismét a helyzet magaslatán állnak. Gyulafehérváron mindent beleadtak, és talán a maximumon teljesítettek. Ezért csütörtökön hatalmas szükségünk lesz a szurkolók támogatására is. Nagyon szeretnék egy zsúfoltságig megtelt teremben játszani úgy, hogy a közönség egy felejthetetlen hangulatot teremt majd. De ugyanakkor bízom abban is, hogy sportszerűek lesznek” – mondta Fleşeriu.

A holnapi találkozó 18.30 órakor kezdődik a LPS Ady Endre utcai sporttermében. A mérkőzést ugyanaz a páros vezeti (Marius Ciulin, Alin Faur), akik múlt hét csütörtökön jól bíráskodtak a fehérvári meccsen. Amennyiben holnap késő délután is nyerni tud a VSK, akkor bejut a bajnokság legjobb négy csapata közé, ahol előbb az Aradi ICIM – SCM Craiova párharc győztese lesz az ellenfél.

Pesek Attila

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. június 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...