Városi gólyabál lesz pénteken
Utoljára módositva: 2015-12-17 14:33:23

Las Vegas hangulatát Szatmárra csempésző, tudást, rátermettséget és kreativitást összemérő városi gólyabált szervez a Szatmári Magyar Diákszövetség és Magyar Ifjúsági Kezdeményezés.

 

Las Vegas–i hangulatban versenyeznek majd a gólyák

Több éves kimaradás után a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) és a Szatmári Magyar Diákszövetség tagjai közösen úgy döntöttek, hogy felelevenítik azt a megszakított hagyományt, mely szerint a város iskoláinak gólyái összemérhetik tudásukat, kreativitásukat és rátermettségüket egy közös gólyabál keretén belül. A rendezvény helyszínéül idén a NOX Clubot választották, az esemény pedig december 18-án, pénteken 20 órától veszi kezdetét. A gólyabál előadásának tematikája az “Utolsó éjszaka Las Vegasban”: a gólyáknak az őrült Las Vegas–i hangulathoz kötött próbatételeket kell majd teljesíteniük ügyességi feladatok, szituációs játékok és villámkérdések formájában. A tizennégy fiatal két fős csapatokat alkot, és végül a zsűri pontozása alapján fog eldőlni, hogy ki volt a legkreatívabb, legügyesebb és legrátermettebb. A szervezők népszerűségi versenyt is hirdettek a gólyáknak, ez a verseny a Facebook-on zajlik és az győz, aki a legtöbb like-ot gyűjti össze a Városi Gólyabál 2015 című albumban, amely a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés hivatalos Facebook-oldalán található. Ezúton is felhívják a figyelmet, hogy péntek estig támogathatják az érdeklődők kedvenc gólyájukat egy-egy szavazattal. A próbák lebonyolításában közreműködő illetve a hangulatot folyamatosan csúcsponton tartó két műsorvezető nem más, mint Barakonyi Gergő, a City Rádió jól ismert és közkedvelt műsorvezetője, valamint Márton Fruzsina, a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont diákja. A vetélkedők végén azonban még nem ér véget az est, hiszen 22 órától a gólyák, kísérőik, illetve a menet közben csatlakozók egy fergeteges after-partyval folytatják, amelynek hangulatát a szatmári fiatalok körében már ismert, tehetséges Bányász F. Tamás lemezlovas garantálja. A gólyabálra a belépő mindössze 5 lejbe kerül, amit elővételben a MIK székhelyén (Mihai Vitezu utca, 10. szám) és a helyszínen is meg lehet majd vásárolni. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, akik a péntek estét egy, Las Vegas hangulatát felelevenítő gólyabálon szeretnék eltölteni. A rendezvény főtámogatója a Communitas Alapítvány és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 25.
Hagyja a csudába a másokkal való rivalizálást! Inkább gondolja végig, megvalósította-e mindazt, amit egy évvel ezelőtt eltervezett!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...