Városi gólyabál lesz pénteken
Utoljára módositva: 2015-12-17 14:33:23

Las Vegas hangulatát Szatmárra csempésző, tudást, rátermettséget és kreativitást összemérő városi gólyabált szervez a Szatmári Magyar Diákszövetség és Magyar Ifjúsági Kezdeményezés.

 

Las Vegas–i hangulatban versenyeznek majd a gólyák

Több éves kimaradás után a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) és a Szatmári Magyar Diákszövetség tagjai közösen úgy döntöttek, hogy felelevenítik azt a megszakított hagyományt, mely szerint a város iskoláinak gólyái összemérhetik tudásukat, kreativitásukat és rátermettségüket egy közös gólyabál keretén belül. A rendezvény helyszínéül idén a NOX Clubot választották, az esemény pedig december 18-án, pénteken 20 órától veszi kezdetét. A gólyabál előadásának tematikája az “Utolsó éjszaka Las Vegasban”: a gólyáknak az őrült Las Vegas–i hangulathoz kötött próbatételeket kell majd teljesíteniük ügyességi feladatok, szituációs játékok és villámkérdések formájában. A tizennégy fiatal két fős csapatokat alkot, és végül a zsűri pontozása alapján fog eldőlni, hogy ki volt a legkreatívabb, legügyesebb és legrátermettebb. A szervezők népszerűségi versenyt is hirdettek a gólyáknak, ez a verseny a Facebook-on zajlik és az győz, aki a legtöbb like-ot gyűjti össze a Városi Gólyabál 2015 című albumban, amely a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés hivatalos Facebook-oldalán található. Ezúton is felhívják a figyelmet, hogy péntek estig támogathatják az érdeklődők kedvenc gólyájukat egy-egy szavazattal. A próbák lebonyolításában közreműködő illetve a hangulatot folyamatosan csúcsponton tartó két műsorvezető nem más, mint Barakonyi Gergő, a City Rádió jól ismert és közkedvelt műsorvezetője, valamint Márton Fruzsina, a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont diákja. A vetélkedők végén azonban még nem ér véget az est, hiszen 22 órától a gólyák, kísérőik, illetve a menet közben csatlakozók egy fergeteges after-partyval folytatják, amelynek hangulatát a szatmári fiatalok körében már ismert, tehetséges Bányász F. Tamás lemezlovas garantálja. A gólyabálra a belépő mindössze 5 lejbe kerül, amit elővételben a MIK székhelyén (Mihai Vitezu utca, 10. szám) és a helyszínen is meg lehet majd vásárolni. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, akik a péntek estét egy, Las Vegas hangulatát felelevenítő gólyabálon szeretnék eltölteni. A rendezvény főtámogatója a Communitas Alapítvány és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...