Vaskapu nyomott agyon egy férfit Óváriban
Utoljára módositva: 2018-05-27 00:28:47

Tragikus szerencsétlenség történt tegnap kora hajnalban Óváriban, ahol egy 66 éves férfi vesztette életét stupid módon: rádőlt egy súlyos vaskapu.

A férfi kora hajnalban kezdte el szerelni a nagy méretű, kétszárnyas fémszerkezetet, amikor — eddig még ismeretlen okok miatt — a kapu egyik szárnya ráborult és agyonnyomta. Mivel a korai időpontban még senki nem járt a főutcán, a szerencsétlenséget csak a reggeli órákban vették észre a szomszédok, akik azonnal riasztották is a hatóságot — a helyszínre rövid idő alatt kiértek a katasztrófavédelmisek, akik leemelték a súlyos fémszerkezetet az áldozatról, a rohammentősök azonban sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A rendőrség nyomozást indított a szerencsétlenség pontos körülményeinek kiderítése érdekében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...