Vaskapu nyomott agyon egy férfit Óváriban
Utoljára módositva: 2018-05-27 00:28:47

Tragikus szerencsétlenség történt tegnap kora hajnalban Óváriban, ahol egy 66 éves férfi vesztette életét stupid módon: rádőlt egy súlyos vaskapu.

A férfi kora hajnalban kezdte el szerelni a nagy méretű, kétszárnyas fémszerkezetet, amikor — eddig még ismeretlen okok miatt — a kapu egyik szárnya ráborult és agyonnyomta. Mivel a korai időpontban még senki nem járt a főutcán, a szerencsétlenséget csak a reggeli órákban vették észre a szomszédok, akik azonnal riasztották is a hatóságot — a helyszínre rövid idő alatt kiértek a katasztrófavédelmisek, akik leemelték a súlyos fémszerkezetet az áldozatról, a rohammentősök azonban sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A rendőrség nyomozást indított a szerencsétlenség pontos körülményeinek kiderítése érdekében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...