Vastapsot kapott a Nóném
Utoljára módositva: 2018-04-17 12:52:19

Ismételten lenyűgözte közönségét és hatalmas tapsot kapott a nagykárolyi Nóném amatőr színjátszó társulat csapata, amely egy Karinthy Frigyes műveiből összeállított produkcióval lepte meg a nézőket.

Értenek a minőségi nevettetéshez, ezt már többször is bizonyították a nónémesek, s erre az állításra szombat este sem cáfoltak rá. A Nagykárolyi Városi Színházban mulattatott a Tempfli Katalin, Vida István, Kerekes András, Kovács Péter Zoltán, Kovács Zoltán alkotta csapat. A vidámságra, derűre késztető összeállításokon kívül ismert dallamok is felcsendültek. Ez is egyfajta Nóném-jellegzetesség már, mi több, Tempfli Katalin már önálló zenés-énekes esttel is a helyi közönség elé állt, nagy sikerrel. Egyelőre nem tudni, mikor lesz újabb előadás, hiszen erre is sokat készültek, annyi azonban biztos, hogy látni, hallani fog még a nagykárolyi közönség a helyi amatőrökről, akik minden előadásukba a szívüket-lelküket beleadják.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...