Vastapsot kapott a Nóném
Utoljára módositva: 2018-04-17 12:52:19

Ismételten lenyűgözte közönségét és hatalmas tapsot kapott a nagykárolyi Nóném amatőr színjátszó társulat csapata, amely egy Karinthy Frigyes műveiből összeállított produkcióval lepte meg a nézőket.

Értenek a minőségi nevettetéshez, ezt már többször is bizonyították a nónémesek, s erre az állításra szombat este sem cáfoltak rá. A Nagykárolyi Városi Színházban mulattatott a Tempfli Katalin, Vida István, Kerekes András, Kovács Péter Zoltán, Kovács Zoltán alkotta csapat. A vidámságra, derűre késztető összeállításokon kívül ismert dallamok is felcsendültek. Ez is egyfajta Nóném-jellegzetesség már, mi több, Tempfli Katalin már önálló zenés-énekes esttel is a helyi közönség elé állt, nagy sikerrel. Egyelőre nem tudni, mikor lesz újabb előadás, hiszen erre is sokat készültek, annyi azonban biztos, hogy látni, hallani fog még a nagykárolyi közönség a helyi amatőrökről, akik minden előadásukba a szívüket-lelküket beleadják.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 22.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...