Vastapsot kapott a Nóném
Utoljára módositva: 2018-04-17 12:52:19

Ismételten lenyűgözte közönségét és hatalmas tapsot kapott a nagykárolyi Nóném amatőr színjátszó társulat csapata, amely egy Karinthy Frigyes műveiből összeállított produkcióval lepte meg a nézőket.

Értenek a minőségi nevettetéshez, ezt már többször is bizonyították a nónémesek, s erre az állításra szombat este sem cáfoltak rá. A Nagykárolyi Városi Színházban mulattatott a Tempfli Katalin, Vida István, Kerekes András, Kovács Péter Zoltán, Kovács Zoltán alkotta csapat. A vidámságra, derűre késztető összeállításokon kívül ismert dallamok is felcsendültek. Ez is egyfajta Nóném-jellegzetesség már, mi több, Tempfli Katalin már önálló zenés-énekes esttel is a helyi közönség elé állt, nagy sikerrel. Egyelőre nem tudni, mikor lesz újabb előadás, hiszen erre is sokat készültek, annyi azonban biztos, hogy látni, hallani fog még a nagykárolyi közönség a helyi amatőrökről, akik minden előadásukba a szívüket-lelküket beleadják.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...