Vb-érmeket szereztek a VSK karatékái
Utoljára módositva: 2016-06-24 17:35:24

A Karate-szövetségek Egyesített Világszövetsége (WUKF) által rendezett világbajnokságról tértek haza érmekkel a Szatmárnémeti VSK sportolói: a Florin Curileac, Nicolae Kovacs, Florin Mihali edzőhármas tanítványai 8 arany-, 1 ezüst- és 3 bronzéremmel tértek haza Dublinból, ahol mintegy 2300 karatéka lépett tatamira a hat napos versenyen.

A Florin Curileac, Igor Bălăcescu páros, oldalukon a bukaresti Dragoș Cioancăval megnyerték a felnőtt férfiak kumite shobu ippon versenyszámát, miután a döntőben az elmúlt négy év legjobbjait, a lengyeleket győzték le.

A kadet korosztályos csapat, Burya Patrick, Alin Rîșnoveanu és Dorin Panescu a kumite váltó shobu sanbon versenyszámban bizonyult a legjobbnak, miután a döntőben az Egyesült Államok csapata ellen győztek. Burya egyébként egyéniben is aranyérmet szerzett a 15–17 évesek kumite shobu sanbon versenyszám +75 kg súlycsoportjában, illetve a kadett korosztály nyiltversenyében a harmadik helyen zárt. Panescu a 15–17 évesek kumite shobu sanbon versenyszám –60 kg-os súlycsoportjának lett a bajnoka.

Váncsa Daiana a junior korosztályos válogatottal aranyérmes lett a kumite shobu sanbon és a kumite váltó shobu sanbon versenyszámokban egyaránt.

A szatmári küldöttség két legfiatalabb versenyzője, David Mare és Ariana Iva a 9–10 évesek fiú, illetve lánycsapatával nyerték meg a kumite váltó shobu sanbon versenyszámokat. Mare ráadásul a korosztály egyéni megmérettetésén bronzérmet is szerzett.

Ulici Paula a 13–14 évesek válogatottjával szerzett bronzérmet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...