Vb-re készültek a szatmári birkózók
Utoljára módositva: 2014-07-03 18:05:14

Az olaszországi Torinóban alapoztak az elmúlt nyolc napban a Szatmárnémeti SK–Erdődi Cetate birkózói Tudor Barbul edző irányításával.

A tréner elmondta, az edzőtáborban részt vettek még az olaszok mellett Magyarország, Franciaország és Spanyolország kadett korosztályos válogatott sportolói is, így a napi két edzés mellett rutinos ellenfelekkel gyakorolhattak a szatmári legények. „Nagyon hasznos volt ez az edzőtábor, ugyanis minden feltétel adott volt egy alapos felkészüléshez. Jó éreztük magunkat, hiszen a házigazdák is kitettek magukért” – mondta Barbul.

A mostani edzőtábor egyébként a kölcsönösségen alapult, ugyanis tavasszal az olaszok jártak Erdődön, itt készültek egy héten keresztül, majd részt vettek az Erdőd Kupa korosztályos nemzetközi versenyen is. Ezúttal a július 15-én kezdődő kadett világbajnokságra alapoztak a birkózók, hiszen az Európa–bajnoki ezüstérmes Berei Lénárd, illetve klubtársa, Mădălin Bulgăr is elutazik majd a román válogatottal a szlovákiai Szinnába.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...