Vb-re készültek a szatmári birkózók
Utoljára módositva: 2014-07-03 18:05:14

Az olaszországi Torinóban alapoztak az elmúlt nyolc napban a Szatmárnémeti SK–Erdődi Cetate birkózói Tudor Barbul edző irányításával.

A tréner elmondta, az edzőtáborban részt vettek még az olaszok mellett Magyarország, Franciaország és Spanyolország kadett korosztályos válogatott sportolói is, így a napi két edzés mellett rutinos ellenfelekkel gyakorolhattak a szatmári legények. „Nagyon hasznos volt ez az edzőtábor, ugyanis minden feltétel adott volt egy alapos felkészüléshez. Jó éreztük magunkat, hiszen a házigazdák is kitettek magukért” – mondta Barbul.

A mostani edzőtábor egyébként a kölcsönösségen alapult, ugyanis tavasszal az olaszok jártak Erdődön, itt készültek egy héten keresztül, majd részt vettek az Erdőd Kupa korosztályos nemzetközi versenyen is. Ezúttal a július 15-én kezdődő kadett világbajnokságra alapoztak a birkózók, hiszen az Európa–bajnoki ezüstérmes Berei Lénárd, illetve klubtársa, Mădălin Bulgăr is elutazik majd a román válogatottal a szlovákiai Szinnába.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 18.
Valaki most nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet, és nagyon szeretné, ha segítenél neki, de sajnos nem a megfelelő módon kér. Talán nem is kér, hanem rögtön leszúr, vagy veszekedni kezd, esetleg megkérdőjelezi az igazadat. Tudd, hogy ma minden ilyen reakció valójában egy-egy segélykérés.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 18.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...