Vb-re megy a bajnok tűzoltó karatéka
Utoljára módositva: 2014-03-11 18:01:41

Kiváló eredményt ért el a Szatmár Megyei Someş Sürgősségi Helyzetek felügyelőségének az őrnagy tűzoltója, Florin Dan Curileac.

Curileac nyakába akasztják a bajnoki aranyérmet

Az Aradon rendezett belügyminiszteri bajnokságon aranyérmet szerzett a kumite próba –84 kilogrammos súlycsoport versenyében, és meghívták az országos parancsnokság válogatottjába, amely augusztusban a Los Angeles-i világbajnokságon fog majd küzdeni. „Florin az egyik legeredményesebb tűzoltók egyike Romániában” – olvasható szatmári felügyelőség sajtóközleményében. A Szatmárnémeti Zanshin SK-nál edző karatéka egyébként októberben a bulgáriai Balkán–bajnokságon is tatamira lép.

„Gratulálunk Florin eredményeinek, aki tűzoltóként is remek munkát végez. Ő a mi abszolút bajnokunk” – írja közleményében Aurel Ulici sajtószóvivő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...