Vb-re menne Bartincki, támogatókat keres
Utoljára módositva: 2019-07-09 14:17:14

A 2017-es bukaresti siker után ismét világbajnokságra készül Bartincki Attila, a Nagykárolyi Karate Do BFKS Sportegyesület karatékája.

A 2011-ben, 2012-ben, 2013-ben, 2014-ben, 2015-ben és 2018-ban a nem olimpiai sportágakban a megye legjobbjának választott versenyző a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) által elismert Karate Világszövetség (WKF) világbajnokságán goju ryu stílusban küzdene, viszont az idei kiírás a 9000 kilométer távolságban levő Kuala Lumpuron rendezik meg. Ehhez keres most szponzorokat Attila, hiszen a honi szövetségnek (FRK) nincs fedezete arra, hogy ilyen versenyeket támogasson.

Malajzia fővárosában szeptember szeptember 15–22. között zajlik majd a világesemény, és a nagykárolyi srác ismét éremesélyesként léphet tatamira. Két évvel ezelőtt, Bukarestben az egyéni kumite próba 60 kilogrammos súlycsoportjában bronzérmet szerzett. Mivel azt a versenyt idehaza rendezték, ezért a kategória romániai legjobbjaként alanyi jogon kvalifikálta magát a vb-re, nem járt sok költséggel a szereplése.

Azóta Attila már egyetemi tanulmányait is befejezte, a múlt héten sikeresen államvizsgázott Kolozsváron a Babeș-Bólyai Tudományegyetem Testnevelési és Sport szakán és a napokban fog felvételizni sportmenedzser szak mesteri fokozatára.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...