Vége a vakáció a kézilabdázóknak is
Utoljára módositva: 2014-01-08 16:37:23

A Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdázói január 18-án játszanak majd egy felkészülési mérkőzést, 26-án pedig bajnoki meccsen lépnek pályára itthon a Nagybányai Extrem ellen.

Egyelőre erőnléti alapozást végeznek a kézilabdázó legények

Szerda reggel megkezdte a felkészüléseket a bajnoki visszavágókra a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata. A szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben Fülöp György erőnléti felkészítő meg is kezdte a munkát a megjelent tizenhat legénnyel, Nicolae Istrate vezetőedző azt mondta, jövő hétig nem lesznek labdás edzések. „Egyelőre erőnléti alapozást végeznek a fiúk, jövő héten kezdődnek a labdás edzések. Terveink szerint január 18-án játszanánk egy felkészülési mérkőzést, egy ificsapatot, vagy magyarországi, határ menti együttes akarunk meghívni edzőpartnernek” – mondta Istrate.

A szerdai edzésen nem volt újonc, nem is érkezik új kézilabdázó a visszavágókra, viszont Cosmin Chiráért franciaországi másod– és harmadosztályos csapatoktól vannak kérők. „Chira jelenleg próbajátékon van Franciaországban. Ha megfelel az ottani elvárásoknak, akkor ott marad” – mondta szakvezető, aki hozzátette, a tegnapi edzésről Marian Clipea igazoltan hiányzott. Így Erdős Emánuel, Cristian Pogyină, Lucian Cioroiu, Andrei Pop, Laurenţiu Tătăran, Adrian Ciaca, Ionuţ Mureşan, Ioan Morar, Raul Pop, Cristian Jurj, Sergiu Varga, Claus Ungar, Cătălin Tătar, Florin Mateş és Mircea Santeiu voltak ott az első bemelegítésen. Ciaca és Mureşan sérülés miatt egy hosszú kihagyás után tértek vissza, de reméli, hogy hamar visszanyerik majd őszi formájukat, hogy segíteni tudják a csapatot. „Nagyon hiányoztak a csapatjátékból. Remélem, hogy a kihagyás nem nyomja rá a bélyegét a teljesítményükre. A visszavágón ugyanis legalább olyan jól szeretnénk szerepelni, mint ősszel” – tette hozzá Istrate.

A csapatnak egyébként január 26-án már bajnoki mérkőzést játszik, a Nagybányai Extrem lesz az ellenfél a Both–teremben, 30-án pedig a Segesvári CSS-t látja vendégül a VSK. A másodosztály B csoportjában 6 győzelemmel és négy vereséggel az 5. helyről várja a folytatást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Tapasztalt szakácsot keresünk Ausztriába. Telefon: 004369911015847.
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
anyám!
Ma, 20:35
Az idősödő költő (Javier Bardem) és fiatal felesége (Jennifer Lawrence) egy nagy viktoriánus házban élnek vidéken. Egy nap egy idegen és felesége (Ed Harris és Michelle Pfeiffer) beköltöznek a házba, megzavarva a pár nyugodt életét...
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók:1 fej vöröshagyma, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 10 dkg zeller, 1 fej karalábé, 10 dkg káposzta, 10 ...