Vége a vakáció a kézilabdázóknak is
Utoljára módositva: 2014-01-08 16:37:23

A Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdázói január 18-án játszanak majd egy felkészülési mérkőzést, 26-án pedig bajnoki meccsen lépnek pályára itthon a Nagybányai Extrem ellen.

Egyelőre erőnléti alapozást végeznek a kézilabdázó legények

Szerda reggel megkezdte a felkészüléseket a bajnoki visszavágókra a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata. A szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben Fülöp György erőnléti felkészítő meg is kezdte a munkát a megjelent tizenhat legénnyel, Nicolae Istrate vezetőedző azt mondta, jövő hétig nem lesznek labdás edzések. „Egyelőre erőnléti alapozást végeznek a fiúk, jövő héten kezdődnek a labdás edzések. Terveink szerint január 18-án játszanánk egy felkészülési mérkőzést, egy ificsapatot, vagy magyarországi, határ menti együttes akarunk meghívni edzőpartnernek” – mondta Istrate.

A szerdai edzésen nem volt újonc, nem is érkezik új kézilabdázó a visszavágókra, viszont Cosmin Chiráért franciaországi másod– és harmadosztályos csapatoktól vannak kérők. „Chira jelenleg próbajátékon van Franciaországban. Ha megfelel az ottani elvárásoknak, akkor ott marad” – mondta szakvezető, aki hozzátette, a tegnapi edzésről Marian Clipea igazoltan hiányzott. Így Erdős Emánuel, Cristian Pogyină, Lucian Cioroiu, Andrei Pop, Laurenţiu Tătăran, Adrian Ciaca, Ionuţ Mureşan, Ioan Morar, Raul Pop, Cristian Jurj, Sergiu Varga, Claus Ungar, Cătălin Tătar, Florin Mateş és Mircea Santeiu voltak ott az első bemelegítésen. Ciaca és Mureşan sérülés miatt egy hosszú kihagyás után tértek vissza, de reméli, hogy hamar visszanyerik majd őszi formájukat, hogy segíteni tudják a csapatot. „Nagyon hiányoztak a csapatjátékból. Remélem, hogy a kihagyás nem nyomja rá a bélyegét a teljesítményükre. A visszavágón ugyanis legalább olyan jól szeretnénk szerepelni, mint ősszel” – tette hozzá Istrate.

A csapatnak egyébként január 26-án már bajnoki mérkőzést játszik, a Nagybányai Extrem lesz az ellenfél a Both–teremben, 30-án pedig a Segesvári CSS-t látja vendégül a VSK. A másodosztály B csoportjában 6 győzelemmel és négy vereséggel az 5. helyről várja a folytatást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...