Vége a vakáció a kézilabdázóknak is
Utoljára módositva: 2014-01-08 16:37:23

A Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdázói január 18-án játszanak majd egy felkészülési mérkőzést, 26-án pedig bajnoki meccsen lépnek pályára itthon a Nagybányai Extrem ellen.

Egyelőre erőnléti alapozást végeznek a kézilabdázó legények

Szerda reggel megkezdte a felkészüléseket a bajnoki visszavágókra a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata. A szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben Fülöp György erőnléti felkészítő meg is kezdte a munkát a megjelent tizenhat legénnyel, Nicolae Istrate vezetőedző azt mondta, jövő hétig nem lesznek labdás edzések. „Egyelőre erőnléti alapozást végeznek a fiúk, jövő héten kezdődnek a labdás edzések. Terveink szerint január 18-án játszanánk egy felkészülési mérkőzést, egy ificsapatot, vagy magyarországi, határ menti együttes akarunk meghívni edzőpartnernek” – mondta Istrate.

A szerdai edzésen nem volt újonc, nem is érkezik új kézilabdázó a visszavágókra, viszont Cosmin Chiráért franciaországi másod– és harmadosztályos csapatoktól vannak kérők. „Chira jelenleg próbajátékon van Franciaországban. Ha megfelel az ottani elvárásoknak, akkor ott marad” – mondta szakvezető, aki hozzátette, a tegnapi edzésről Marian Clipea igazoltan hiányzott. Így Erdős Emánuel, Cristian Pogyină, Lucian Cioroiu, Andrei Pop, Laurenţiu Tătăran, Adrian Ciaca, Ionuţ Mureşan, Ioan Morar, Raul Pop, Cristian Jurj, Sergiu Varga, Claus Ungar, Cătălin Tătar, Florin Mateş és Mircea Santeiu voltak ott az első bemelegítésen. Ciaca és Mureşan sérülés miatt egy hosszú kihagyás után tértek vissza, de reméli, hogy hamar visszanyerik majd őszi formájukat, hogy segíteni tudják a csapatot. „Nagyon hiányoztak a csapatjátékból. Remélem, hogy a kihagyás nem nyomja rá a bélyegét a teljesítményükre. A visszavágón ugyanis legalább olyan jól szeretnénk szerepelni, mint ősszel” – tette hozzá Istrate.

A csapatnak egyébként január 26-án már bajnoki mérkőzést játszik, a Nagybányai Extrem lesz az ellenfél a Both–teremben, 30-án pedig a Segesvári CSS-t látja vendégül a VSK. A másodosztály B csoportjában 6 győzelemmel és négy vereséggel az 5. helyről várja a folytatást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 17:00
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 19:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 21:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...