Vendégmunka a tulipánföldeken
Utoljára módositva: 2018-05-15 17:51:26

Közel ezerháromszáz állást hirdettek meg nyugati munkaadók az EURES foglalkoztatási rendszerben, Hollandia több mint száz embert vár.

A hollandiai cégek tulipánföldekre keresnek kertészeket, virágkötőket, -válogatókat, tulipánhagyma-vető gépet kezelő munkásokat és tulipánhagyma-feldolgozókat, -csomagolókat, -válogatókat, írja az EURES-állásokat soroló közleményében a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM). Összesen 240 vendégmunkást vár Hollandia a következő időszakban, a tulipánföldeken dolgozók mellett áfonyaszedőkre, paprikaszedőkre, gépészmérnökökre és fémalkatrész-megmunkáló lakatosokra is szükség van az országban. Német cégek kilencszáz állást hirdettek meg az európai foglalkoztatási hálózat rendszerében. Németországban szakácsokra, szoftverfejlesztőkre, villanyszerelőkre, víz- és gázszerelőkre, reptéri hordárokra, kamionsofőrökre és hegesztőkre van szükség. Magyarországi munkaadók karosszéria-bádogosokat és autószerelőket keresnek, Norvégiában víz- és gázszerelőkre, hentesekre és mészárosokra van szükség, Lengyelországba építkezési munkásokat keresnek. A külföldi munkavállalással kapcsolatos részletekért a munkaerő-közvetítő Szatmárnémeti, Ion Ghica utca 36. szám alatti EURES-irodájának munkatársaihoz kell fordulni, vagy a 0261–770237-es telefonszámon érdeklődni.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...