Vendégmunka a tulipánföldeken
Utoljára módositva: 2018-05-15 17:51:26

Közel ezerháromszáz állást hirdettek meg nyugati munkaadók az EURES foglalkoztatási rendszerben, Hollandia több mint száz embert vár.

A hollandiai cégek tulipánföldekre keresnek kertészeket, virágkötőket, -válogatókat, tulipánhagyma-vető gépet kezelő munkásokat és tulipánhagyma-feldolgozókat, -csomagolókat, -válogatókat, írja az EURES-állásokat soroló közleményében a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM). Összesen 240 vendégmunkást vár Hollandia a következő időszakban, a tulipánföldeken dolgozók mellett áfonyaszedőkre, paprikaszedőkre, gépészmérnökökre és fémalkatrész-megmunkáló lakatosokra is szükség van az országban. Német cégek kilencszáz állást hirdettek meg az európai foglalkoztatási hálózat rendszerében. Németországban szakácsokra, szoftverfejlesztőkre, villanyszerelőkre, víz- és gázszerelőkre, reptéri hordárokra, kamionsofőrökre és hegesztőkre van szükség. Magyarországi munkaadók karosszéria-bádogosokat és autószerelőket keresnek, Norvégiában víz- és gázszerelőkre, hentesekre és mészárosokra van szükség, Lengyelországba építkezési munkásokat keresnek. A külföldi munkavállalással kapcsolatos részletekért a munkaerő-közvetítő Szatmárnémeti, Ion Ghica utca 36. szám alatti EURES-irodájának munkatársaihoz kell fordulni, vagy a 0261–770237-es telefonszámon érdeklődni.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 17.
Jólesik Önnek, hogy barátai az Ön tanácsára vagy véleményére kíváncsiak, mert ebből érzi, mennyire elismerik gondolkodásmódját, értékeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...