Vendégmunka a tulipánföldeken
Utoljára módositva: 2018-05-15 17:51:26

Közel ezerháromszáz állást hirdettek meg nyugati munkaadók az EURES foglalkoztatási rendszerben, Hollandia több mint száz embert vár.

A hollandiai cégek tulipánföldekre keresnek kertészeket, virágkötőket, -válogatókat, tulipánhagyma-vető gépet kezelő munkásokat és tulipánhagyma-feldolgozókat, -csomagolókat, -válogatókat, írja az EURES-állásokat soroló közleményében a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM). Összesen 240 vendégmunkást vár Hollandia a következő időszakban, a tulipánföldeken dolgozók mellett áfonyaszedőkre, paprikaszedőkre, gépészmérnökökre és fémalkatrész-megmunkáló lakatosokra is szükség van az országban. Német cégek kilencszáz állást hirdettek meg az európai foglalkoztatási hálózat rendszerében. Németországban szakácsokra, szoftverfejlesztőkre, villanyszerelőkre, víz- és gázszerelőkre, reptéri hordárokra, kamionsofőrökre és hegesztőkre van szükség. Magyarországi munkaadók karosszéria-bádogosokat és autószerelőket keresnek, Norvégiában víz- és gázszerelőkre, hentesekre és mészárosokra van szükség, Lengyelországba építkezési munkásokat keresnek. A külföldi munkavállalással kapcsolatos részletekért a munkaerő-közvetítő Szatmárnémeti, Ion Ghica utca 36. szám alatti EURES-irodájának munkatársaihoz kell fordulni, vagy a 0261–770237-es telefonszámon érdeklődni.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Deadpool 2
Ma, 21:00
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...