Véres esküvő Nagypeleskén
Utoljára módositva: 2017-09-05 09:38:58

Azt még nem lehet tudni, véletlen vagy nagyon is szándékos emberölés történt vasárnap a nagypeleskei lagziban, ahol egy 32 éves fiatalember életét vesztette.

Feladta magát a rendőrségen az elkövető

Vasárnap hajnalban, valamivel 2 óra előtt a 112-es egységes segélyhívón riasztották a rendőröket és a mentőket, mert véres tragédiába fulladt egy lagzi Nagypeleskén. A helyszínre érkező mentősök olyan súlyos állapotban találták a 32 éves áldozatot, hogy az első pillanatban szinte lehetetlen volt eldönteniük: kegyetlenül összeverték, vagy esetleg más tragédia történt vele — a többszörös töréseket és súlyos sérüléseket szenvedett férfit azonnal a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, ahol azonban sajnos hiába küzdöttek az életéért több mint két órán keresztül, belehalt sérüléseibe.

Közben a helyszínre érkezett nyomozócsoport kiderítette, hogy valóban történt verekedés (is): a menyasszony és a vőlegény rokonsága ugyanis nem tudott megegyezni, ki, hogyan és mikor lopja el a menyasszonyt. A vita heves szóváltássá, majd verekedéssé fajult, végül azonban a kedélyek lecsillapodtak — a vőlegény rokonságához tartózó, későbbi áldozat pedig elindult hazafelé, ám az iskola közelében, az egyik mellékutcában a násznép egyik tagja, a menyasszony rokonságához tartózó, 25 éves, batizi illetőségű L. B. gépkocsijával elgázolta. A lagzizók közül többen az áldozat segítségére siettek, visszavitték a kultúrotthonba, ám a mentőket csak valamivel később riasztották, amikor látták, hogy állapota egyre romlik. A hatóság nagy erőkkel kezdte el keresni a gázolót (felröppent az az álhír is, hogy családjával együtt külföldre szökött), aki végül hétfőn önként jelentkezett a szatmárnémeti rendőrségen, ahol gondatlanságból elkövetett emberölés és baleset helyszínének elhagyása vádjával indítottak eljárást ellene — az ugyanis, hogy valóban véletlenül vagy nagyon is tudatosan gázolta el az áldozatot, csak az ügyészségi kihallgatások során fog kiderülni.

A rendőrség tájékoztatásából végül az is kiderült, L. B.-t 24 órára előállították gondatlanságból elkövetett emberölés és baleset helyszínének elhagyása vádjával — azaz a hatóság megítélése szerint nem szándékosan gázolt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...