Véres esküvő Nagypeleskén
Utoljára módositva: 2017-09-05 09:38:58

Azt még nem lehet tudni, véletlen vagy nagyon is szándékos emberölés történt vasárnap a nagypeleskei lagziban, ahol egy 32 éves fiatalember életét vesztette.

Feladta magát a rendőrségen az elkövető

Vasárnap hajnalban, valamivel 2 óra előtt a 112-es egységes segélyhívón riasztották a rendőröket és a mentőket, mert véres tragédiába fulladt egy lagzi Nagypeleskén. A helyszínre érkező mentősök olyan súlyos állapotban találták a 32 éves áldozatot, hogy az első pillanatban szinte lehetetlen volt eldönteniük: kegyetlenül összeverték, vagy esetleg más tragédia történt vele — a többszörös töréseket és súlyos sérüléseket szenvedett férfit azonnal a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, ahol azonban sajnos hiába küzdöttek az életéért több mint két órán keresztül, belehalt sérüléseibe.

Közben a helyszínre érkezett nyomozócsoport kiderítette, hogy valóban történt verekedés (is): a menyasszony és a vőlegény rokonsága ugyanis nem tudott megegyezni, ki, hogyan és mikor lopja el a menyasszonyt. A vita heves szóváltássá, majd verekedéssé fajult, végül azonban a kedélyek lecsillapodtak — a vőlegény rokonságához tartózó, későbbi áldozat pedig elindult hazafelé, ám az iskola közelében, az egyik mellékutcában a násznép egyik tagja, a menyasszony rokonságához tartózó, 25 éves, batizi illetőségű L. B. gépkocsijával elgázolta. A lagzizók közül többen az áldozat segítségére siettek, visszavitték a kultúrotthonba, ám a mentőket csak valamivel később riasztották, amikor látták, hogy állapota egyre romlik. A hatóság nagy erőkkel kezdte el keresni a gázolót (felröppent az az álhír is, hogy családjával együtt külföldre szökött), aki végül hétfőn önként jelentkezett a szatmárnémeti rendőrségen, ahol gondatlanságból elkövetett emberölés és baleset helyszínének elhagyása vádjával indítottak eljárást ellene — az ugyanis, hogy valóban véletlenül vagy nagyon is tudatosan gázolta el az áldozatot, csak az ügyészségi kihallgatások során fog kiderülni.

A rendőrség tájékoztatásából végül az is kiderült, L. B.-t 24 órára előállították gondatlanságból elkövetett emberölés és baleset helyszínének elhagyása vádjával — azaz a hatóság megítélése szerint nem szándékosan gázolt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...