Vereség Bákótól, döntetlen Váraddal
Utoljára módositva: 2013-08-25 20:40:11

Az Olimpia pénteken 2–0-ás vereséget szenvedett a Bákói ASC csapatától, szombaton pedig 1–1-es döntetlent játszott a Bihar FC-vel.

Az Oli kiegyenlített mérkőzést vívott a Bihar FC-vel

Két felkészülési mérkőzést játszott az elmúlt hét végén hazai pályán a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata. Csík Tibor legénysége pénteken 2–0-ás vereséget szenvedett a Bákói ASC ellen (akiket korábban egy Bihar megyei találkozón 4–1 arányban vertek meg), míg szombaton 1–1-es döntetlennel zártak a szintén másodosztályos Bihar FC ellen.

A Bákói ASC jobban kezdte a pénteki mérkőzést és az első negyed órában három gólhelyzetet is kihagytak. Az Olimpia ezt követően kiegyenlítette a játékot, Negruţ révén egy veszélyes gólhelyzetig is jutottak, de az Oli-játékos kihagyta. A második félidő javarészt kiegyenlített volt, mindkét csapatnak voltak helyzetei, a hajrában viszont a moldvai alakulat Şchiopu és Miron révén két alkalommal is betalált a szatmáriak kapujába, beállítván a 2–0-ás végeredményt.

A Bihar FC ellen egy rendkívül kiegyenlített csatát vívott az Olimpia. A mérkőzés első részében mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, viszont gól nem született. A második félidőben is hasonlóan folyt a játék, míg a játékrész derekán Feier megszerezte a vezetést a szatmáriaknak. Néhány perc elteltével viszont egyenlítettek a vendégek Letan révén. A találkozó végéig az Olinak volt még néhány helyzete, de ezek kihasználatlanul maradtak, így iksszel zártak a felek.

Az Olimpia egyébként a bajnoki rajtig ezen a hétvégén, szombaton még játszana egy utolsó felkészülési mérkőzést, a szatmári klub vezetősége a Besztercei Gloriával folytat tárgyalásokat.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...