Veretlenül győztek a kálmándiak
Utoljára módositva: 2013-12-16 18:19:03

Négy csapat – Börvely, Csomaköz, Kálmánd, Kaplony – részvételével rendezte meg a kaplonyi sportteremben az elmúlt négy hétvégén az AJF Kupa elnevezésű U12-es korosztályos kispályás focitornát Daniel Paşca börvelyi tornatanár, valamint a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF).

A kálmándi ifjak győztes csapata

A legutóbbi hétvégén rendezett utolsó fordulóban – megőrizve veretlenségét – Kálmánd csapata bebiztosította tornagyőzelmét. A második helyen Csomaköz, a harmadik helyen Börvely, míg a negyedik pozícióban Kaplony csapata végzett. A szervezők különdíjakat is osztottak: A legjobb játékosok: Preg Ádám (Csomaköz), Fischer Péter (Kaplony); A legjobb kapus: Botos Balázs (Börvely); Gólkirály: Veres Alex (22 gól, Kálmánd). A szervezők köszönetet mondanak Szilágyi István AJF–elnöknek, valamint a Kaplonyi Polgármesteri Hivatalnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...