Versenyvizsgáztak a pedagógusok
Utoljára módositva: 2018-07-12 18:28:07

Július 11-én, szerdán volt a pedagógusok idei versenyvizsgája. Szatmár megyében összesen 370 iskola- és óvodapedagógus versenyzett a meghirdetett címzetes állásokért.

A szerdai írásbelire összesen 402-en jelentkeztek a megyében, közülük viszont 32-en nem vettek részt a megmérettetésen, így 370 jelentkező ült be a vizsgára, viszont közülük is 46-an üresen adták be papírjaikat, és visszaléptek a dolgozattól. A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség közleményéből kiderült, hogy a szerdán megtartott 4 órás írásbelin semmilyen szabálysértés nem történt, az eredményekre pedig július 17-én, kedden számíthatnak a vizsgázók. Ezen a napon 21 óráig, illetve július 18-án 8 órától 15 óráig fellebbezhetnek majd a jegyükkel elégedetlen vizsgázók.

Megyénkben összesen 1546 szabad pedagógusi állást hirdettek meg a Szatmár megyei iskolák, amelyek közül 553 teljes katedra, 993 pedig néhány órából álló részkatedra. A teljes katedrák közül is csak 149-re lehet 4 évre pályázni, 404 esetében pedig csak 1 éves, helyettesítő helyről van szó.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:00
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. november 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...