Vida Ármin kétszeres bajnok egy hétvége alatt
Utoljára módositva: 2019-04-07 14:05:06

Remekeltek a Szatmárnémeti Samuraiul SK karatékái az Ilfov megyei izvorani olimpiai sportcentrumban rendezett wado ryu stílusú karate országos-bajnokságon, kilenc éremmel tértek haza.

A Román Karate-szövetség (FRK) által rendezett országos megmérettetésen a Vida Ármin, Stelian Trif, Molnár Dániel alkotta kumitecsapat aranyérmet szerzett. Előbbi egyébként duplázott, hiszen a felnőttek egyéni -84 kilogrammos versenyében is a legjobbnak bizonyult, így a lázári srác kétszeres bajnokként térhetett haza.

A Magos Róbert, Filer Iván edzőpáros tanítványai közül bajnok lett Patrick Circiu is, aki a kumite versenyszámban a kadettek +70 kilogrammos súlycsoportjában bizonyult a legjobbnak.

Vida Ármin egy ezüstérmet is bezsebelt, hiszen a 21 évesn aluliak -75 kilós versenyében zárt a második helyen.

A Samuraiul SK kadett korosztályos kumitecsapata sem maradt adós: Patrick Circiu, Matei Mihali, Magos Róbert Patrick felállásban ezüstérmet szerzett. Ráadásul az utóbbi a kadettek egyéni, +70 kilogrammos megmérettetésén is a dobogó második fokára állhatott fel.

Alexia Cerneșteanu Grosan (54 kg), Molnár Dániel (70 kg) és Stelian Trif (84 kg) gyarapították az éremgyűjteményt, ők a kadett, a junior, illetve felnőtt korosztályos kumiteversenyek harmadik helyén zártak.

A szatmári legények eredményei nem kerülték el Octavian Amzulescu figyelmét: a FRK elnöke személyesen gratulált a Magos Róbert és Filer Iván edzők csapatának.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...