Vidám fellépők és sok ajándék
Utoljára módositva: 2012-06-03 13:19:26

Szépre és hangulatosra sikeredett a gyermekvédelmisek június elsejei rendezvénye, melynek záróakkordjaként ajándékokat osztottak a gyerkőcöknek. Az eseményen több mint száz állami gondozott vett részt.

A gyermekek vidáman és felszabadultan mutatták be műsorukat a lelkes közönségnek

A gyermekek vidáman és felszabadultan mutatták be műsorukat a lelkes közönségnek

A június elsejei változékony időjárás sem bátortalanította el a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság szervezőit attól, hogy gyermeknap alkalmából Szatmárnémetiben beharangozott ünnepségükön mosolyt csaljanak a megjelentek arcára. A gyermekeket, fiatalokat és minden jelenlévőt Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke köszöntött — a gyermekvédelmet finanszírozó testület, azaz a megyei tanács nevében üdvözölte a publikumot. Őt Marinescu Eugen Mirel követte a sorban, aki aligazgatói minőségében volt jelen a többórás rendezvényen.

Zene, tánc és léggömb

A Megyei Múzeum előtti parkban több mint 100 állami gondozott gyermek volt jelen. Ők vagy a gyermekotthonok (Maria, Ana, Iris) nevelői kíséretében, vagy a hivatásos nevelőszülőkkel érkeztek. A fellépők között láthattuk a szatmári gyermekotthonok lakóit, akik nevelőik irányításával mutatták be tánctudásukat és hallatták énekhangjukat. Utánuk a Ioan Slavici utcai Művészeti Iskola és a Mircea Eliade Általános Iskola diákjainak alkalomhoz illő műsora volt látható. A rendezvény kezdésekor bejelentett meglepetés pillanata is elérkezett, a gyermekek ajándékcsomagokat vehettek át a szervezőktől. Ők szívesen nyújtották oda meglepetésüket a gyerkőcöknek, azoknak is, akik a fellépők soraiból kerültek ki, de azoknak is, akik tapssal és jelenlétükkel bátorították kicsiny társaikat.

Karikás Enikő

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...