Vidámság és jó hangulat Csanáloson
Utoljára módositva: 2018-09-24 10:51:32

A csanálosi szüreti mulatság csőszeivel is kibabrált az időjárás szombat délután, azonban ez nem szegte kedvét a helyieknek, az esti szüreti bálon többször is előadták a Lipovan Gabriella kultúrfelelős által betanított csősztáncokat.

A hagyományok szerint a csanálosi csőszök több generációja vonult fel idén is. A kis csőszök csapata volt a legnépesebb, 22 pár alkotta — óvodás és általános iskolás gyermekek —, míg a felnőtt csőszök csoportjában tíz pár vett részt. Éberst József harmonikán kísérte a csőszöket, míg Szolomájer Gábor a csőszök szállításával megbízott szekeres feladatát látta el. Az esti bál telt házas volt, nagy sikere volt a jó zenének, hangulatnak és természetesen az ügyes csőszöknek, akik mindent elkövettek a hangulat fokozása érdekében. A csanálosiak szüreti bálja vasárnap hajnalban ért véget. A talpalávalót idén is a helyi Aramis együttes szolgáltatta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...