Vidámsággal a betegségek ellen
Utoljára módositva: 2013-12-18 14:56:25

A Reménysugár csapata 11 éve próbált támogatást nyújtani a beteg gyerekek gyógyulásában. Az adventi időszakban került sor az Onkológián tett látogatásra, ahol az idei évben a lelki megerősítésen volt a hangsúly. Mindebben a csapatot erősítette Claudiu jezsuita atya, valamint a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum és Eliza Zamfirescu Iskolaközpont önkéntes diákjai.

A Hám János diákjai 100 gyönyörűen elkészített ajándékkal kedveskedtek a klinika kis betegeinek. Mindemögött természetesen ott áll a közel 100 család, akik ezeket az ajándékokat felajánlották.

Az Eliza Zamfirescu önkéntesei egy újszerű ötlettel álltak elő, az anyukáknak és kislányoknak ünnepi sminket, frizurát és manikűrt készítettek, melyek nagyon jól sikerültek, őszinte mosolyt csalva arcukra. A kórházi körülmények nem szólnak a mese világáról, viszont amikor előkerültek a meséskönyvek és az önkéntes diákok megelevenítették a mesevilágot, a gyerekek teljesen megfeledkeztek a körülöttük levő világról. Egy szép, csendesen együtt eltöltött délután volt, melynek hangulatába belopódzott a remény, a Karácsony üzenete. A remény üzenetét valaki el kell vigye, át kell adja, úgy ahogy azt Claudiu, a jezsuita szerzetes is tette, kórteremről kórteremre járva. A tapasztalatok azt mondatják, hogy mindenkinek, aki komolyan szeretne hozzájárulni a gyerekek gyógyításához, feladata elvinni a reményt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 20.
Ha megtetszik Önnek valaki az utcán, nincs sok ideje mérlegelni, azonnal cselekednie kell. Nincs vesztenivalója, viszont tapasztalatot szerezhet!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...