Vigaszt nyújtani a szomorúságban
Utoljára módositva: 2019-11-02 14:53:14

Gyászban lenni, azt viselni nehéz élethelyzet. Ebben az állapotban támogatást jelenthet a beszélgetés, a megosztás, a sorstársi közösség megtartó ereje, empátiája, amely a tapasztalatok szerint segíti a veszteség feldolgozását és a kapcsolat beteljesítését.

A különböző élethelyzetek okozta veszteség érzését feldolgozandó a „Gyászfeldolgozás módszerének” ismertető, ingyenes, nyílt előadását tartja meg ismét Nagykárolyban november 4-én, hétfőn 17 órai kezdettel a Harmony házban (25 Octombrie utca 34/a szám) Bartha Mária-Zsuzsánna unitárius lelkész, család- és rendszerállító, Gyászfeldolgozás Módszer (R) specialista. „Fontos, hogy el ne felejtsük: a gyász nem csak halál esetén, hanem közel 40 élethelyzet (pl. válás, nyugdíjba vonulás, költözés, üres fészek stb.) során a veszteségre adott természetes és normális emberi reakció. Ezen érzések feldolgozására, kifejezésére is alkalmat jelenthet az érintettek számára az előadás — fejtette ki Bartha Mária-Zsuzsánna. A részvétel ingyenes, de telefonos bejelentkezéshez kötött: megjelenési szándékukat a 004/0744.351.767-es és a 0036/70.427.2060-as telefonszámon jelezhetik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...