VIII. Erdélyi Néptánc Antológia
Utoljára módositva: 2014-02-19 12:24:43

A Romániai Magyar Néptánc Egyesület idén nyolcadik alkalommal nyitja meg a jelentkezést az Erdélyi Néptánc Antológiára. A Gálaműsorra 2014. október 4-én kerül sor Nyárádszeredában. Az előző évekhez képest a pályázati kritériumok változtak, idén először két kategóriában is lehet pályázni. Azon együttesek, amelyeknél a táncosok 2/3-nak életkora 14 év feletti, felnőtt kategóriába, azon együttesek, amelyeknél a táncosok 2/3-nak életkora 14 év alatti gyerek kategóriába pályázhatnak.

A Gálaműsort bel- és külföldi szakmai zsűri értékeli ki, valamint javaslatot tesz különböző Fesztiválmeghívások odaítélésére a jelenlévő együttesek köréből. (Duna Karnevál, Sepsiszentgyörgyi Népzene- és Néptánc Találkozó, Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozója stb.) A teljes pályázati kiírás és a formanyomatványok elérhetőek a www.neptanc.ro
honlapról vagy office@neptanc.ro e-mail címen igényelhetőek. A jelentkezés határideje: 2014. április 30. (postáraadás dátuma).

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 24.
Az átlagosnál jobban élvezi ma az élet ajándékait, a szépséget, a finom ízeket, az érzéki örömöket. Használja ki és ossza meg másokkal örömét!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...