Világbajnok karatékák
Utoljára módositva: 2018-06-19 11:04:14

Vancsa Daiana (képünkön balra) egy egyéni arany- és két csapat ezüstéremmel, Lázin Rybanna (képünkön jobbra) két csapat arany- és egy egyéni ezüstéremmel tért haza Skóciából.

Szenzációsan szerepeltek a Szatmárnémeti VSK válogatott karatékái a Karate-do Szövetségek Világegyesülete (WUKF) versenyszabálya szerint rendezett 6. világbajnokságon, Dundee-ban. A skóciai városban 84 honi szövetség összesen 2280 sportolóját nevezte, a román válogatottban pedig helyet kapott Vancsa Daiana és Lázin Rybanna is. Florin Mihali edző tanítványai három világbajnoki címmel és három vb-ezüstéremmel tértek haza.

A nem olimpiai sportágak kategóriában tavaly a megye legjobbjának kinevezett Daiana a 18–20 évesek kumite shobu sanbon próbájában a –55 kg-os súlycsoportban bizonyult a legjobbnak, ugyanakkor a versenyszám nyílt küzdelmében ezüstérmes lett. A korosztály mezőnyében a kumite sanbon stílus második legjobb csapatának bizonyulta a szatmári lánnyal felálló válogatott.

Rybanna a 15–17 éves korosztályos romániai csapattal világbajnok lett a kumite sanbon és a kumite sanbon váltó versenyszámban is, egyéniben pedig ezüstérmet szerzett a korosztály kumite shobu sanbon versenyszámának –50 kilós súlycsoportjában.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 25.
Hagyja a csudába a másokkal való rivalizálást! Inkább gondolja végig, megvalósította-e mindazt, amit egy évvel ezelőtt eltervezett!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...