Világbajnok karatékák
Utoljára módositva: 2018-06-19 11:04:14

Vancsa Daiana (képünkön balra) egy egyéni arany- és két csapat ezüstéremmel, Lázin Rybanna (képünkön jobbra) két csapat arany- és egy egyéni ezüstéremmel tért haza Skóciából.

Szenzációsan szerepeltek a Szatmárnémeti VSK válogatott karatékái a Karate-do Szövetségek Világegyesülete (WUKF) versenyszabálya szerint rendezett 6. világbajnokságon, Dundee-ban. A skóciai városban 84 honi szövetség összesen 2280 sportolóját nevezte, a román válogatottban pedig helyet kapott Vancsa Daiana és Lázin Rybanna is. Florin Mihali edző tanítványai három világbajnoki címmel és három vb-ezüstéremmel tértek haza.

A nem olimpiai sportágak kategóriában tavaly a megye legjobbjának kinevezett Daiana a 18–20 évesek kumite shobu sanbon próbájában a –55 kg-os súlycsoportban bizonyult a legjobbnak, ugyanakkor a versenyszám nyílt küzdelmében ezüstérmes lett. A korosztály mezőnyében a kumite sanbon stílus második legjobb csapatának bizonyulta a szatmári lánnyal felálló válogatott.

Rybanna a 15–17 éves korosztályos romániai csapattal világbajnok lett a kumite sanbon és a kumite sanbon váltó versenyszámban is, egyéniben pedig ezüstérmet szerzett a korosztály kumite shobu sanbon versenyszámának –50 kilós súlycsoportjában.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...