Világbajnok sakkozót várnak jövő héten Tasnádra
Utoljára módositva: 2019-11-29 14:49:55

Az ukrán világbajnok Vadim Siskin is nevezett a 16 ezer lejes összdíjazású Tasnád Város Kupája elnevezésű sakkversenyre, amit szerdától jövő vasárnapig rendeznek majd az üdülőváros egyik szállodájának a konferenciatermében.

A nemzetközi sakknagymester visszatérő vendég Szatmár megyében, hiszen 2016-ban is asztalhoz ült a Szabó Gyula Emléktornán. Ezúttal friss vb-győztesként érkezik Tasnádra, hiszen az elmúlt hetekben nyerte meg az 50 éven felettieknek kiírt világtornát.

A hetedik alkalommal kiírt tasnádi megmérettetésre egyébként eddig harmincnégyen neveztek – értesített Ciprian Sorin Muntean főszervező. Siskon mellett olyan hazai nagymesterek is neveztek a tornára, mint a tavalyi tornagyőztes Andrei Istrățescu és Marius Manolche – utóbbi második lett az említett 2016-os Szabó Gyula Emléktornán –, Lucian Filip nemzetközi mester – aki a 3. lett a három évvel ezelőtti szatmárnémeti megmérettetésen –, továbbá Daniel Baratosi, Balla Tamás és Alin Ardeleanu nemzetközi mesterek.

A Tasnád Város Kupája december 4-én 14 órakor kezdődik a hivatalos megnyitóval és az első forduló partijaival. A 7. fordulót december 8-án rendezik 9.30 órai kezdettel, amit az ünnepélyes díjkiosztó követ.

Nevezni lehet Ciprian Sorin Muntean főszervezőnél a 0744-868688-as telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen.

Szervezők: Szatmárnémeti Voința SK, Szatmár Megyei Tanács, Tasnád önkormányzata.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. április 1.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...