Visszaélés a Digi nevében
Utoljára módositva: 2019-09-26 07:17:56

Megint kampányba kezdtek a csalók, akik a Digi mobilszolgáltató nevében kiírt nyereményjátékkal csábítják a mobilhasználókat majd számítógépes- és mobiltelefon-vírussal fertőzött internetes oldalakra irányítják őket — figyelmeztet a Digi.

Először idén januárban, majd áprilisban is volt hasonló akciójuk a csalóknak, akkor iPhoneX-et és Samsung Galaxy S10-et ígértek a becserkészetteknek, most a jobb hatás érdekében aktualizálták a kísérőszöveget és iPhone11 és Galaxy Fold telefonokat ígérnek. A hackerek által írt program által aktivált, a képernyőn felugró, kattintást kérő ablak nem a Digi weboldalára visz, figyelmeztetnek a cég szakemberei, hanem online filmnéző és zeneletöltő oldalakra, amelyek tele vannak vírusokkal és adathalász programokkal, amelyek súlyosan megfertőzik a számítógépet, vagy a telefonkészüléket már ahogy megnyílnak. A Digi elhatárolódik ettől és az ilyenfajta akcióktól és nevével való visszaélés miatt indított ez alkalommal is rendőrségi eljárást. A felhasználóktól azt kérik, minden a céggel kapcsolatos nyereményjátékkal kapcsolatban informálódjanak a hivatalos www.digiromania.ro weboldalon, vagy a 0361–400414 ügyfélhívón. Ha a weboldalon is megtalálható a szóban forgó nyereményjáték, vagy a diszpécser visszaigazolja, bele lehet fogni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...