Visszalépett a Galaci Phoenix női kosárlabdacsapata
Utoljára módositva: 2017-11-03 12:54:06

Kilenc csapattal fog folytatódni november 19-én a női kosárlabda Nemzeti Liga, pénteken ugyanis bejelentette visszavonulását a Galaci Phoenix egyesület.

Az idény elején tizenkét alakulat nevezett, de a Poli Național Iași és a CSM Târgoviște még az első tétmérkőzések rendezése előtt jelezték, hogy mégsem tudják vállalni a 2017–2018-as szezonban való szereplést, ezért visszaléptek. Egy Román Kupa-forduló és öt bajnoki etap után most a galaciak is bedobták a törölközőt. Bár a kupasorozatban továbbjutott a Duna-parti alakulat, a bajnokságban gyengén muzsikáltak: 5-ből 5 verség, és csak a jobb pontkülönbségnek köszönhetően voltak a 9. helyen, az Aradi ICIM előtt. Az anyagi gondok viszont egyre súlyosabbak voltak – már az elmúlt szezont is alig tudta befejezni a csapat –, így nem volt kiút. Viszont most 10 ezer euró büntetést is kiró a klubra a román szövetség, ugyanis idény közben léptek vissza a bajnokságból.

Florin Nini, a Phoenix elnöke elmondta, a visszalépés szükségszerű lépés volt, ezáltal ugyanis megmenekülhet a klub férfi élvonalbeli csapata, illetve tovább tudják működtetni a ifjúsági nevelést.

A Phoenix női csapata 2013-ban jutott fel a Nemzeti Ligába, és az első élvonalbeli évében a 9. helyen zárt. A következő idényekben a 8., 5. és 6. helyen zártak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 18:50
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...