Visszavágásra készülnek a röplabdázó lányok
Utoljára módositva: 2014-02-14 20:36:46

Szombaton 13 órától, a bajnoki alapszakasz utolsó fordulójában a Both Katalin Sportteremben fogadja a Szatmárnémeti ADEP–VSK női röplabdacsapata a Marosvásárhelyi CSU Medicina CNUE együttest.

A szatmárnémeti női röplabdacsapat játékosai gőzerővel készülnek a szombati meccsre

A női röplabda másodosztály alapszakaszának utolsó fordulójában hazai pályán játszik szombat délután a Szatmárnémeti ADEP–VSK csapata, a vendég a Marosvásárhelyi CSU Medicina CNUE együttes lesz.

Adrian Pricop edző tanítványai már biztos továbbjutóként várják a mérkőzést, de visszavágásra készülnek, ugyanis az első, vásárhelyi találkozón a „medikusok” 3–2-re győztek kisebb bírói segítséggel. „Nagyon nehéz meccs vár ránk, ugyanis Natalia Predát továbbra is emelői poszton fogom játszatni. Így is, javulást látok a csapat játékában, de még nem értük el azt a szintet, amit elvárok” – magyarázta a szatmári szakvezető, aki úgy gondolja, hogy ilyen körülmények között kétesélyes a mérkőzés.

Mint ismeretes, az ADEP–VSK már korábban biztosította második helyét az A2 Nyugati csoportban, így a Kolozsvári CSU-val együtt várhatják a március 8-i play–off folytatást. A széria 3–6. helyén záró csapatok viszont még játszanak egy tornát, ahonnan a legjobb két együttes csatlakozik majd a play–off csoporthoz. Ezt követően, a két fordulós rájátszás legjobb két együttese küzdhet majd az élvonalba való feljutásért.

„Egyelőre mi tapasztalatot gyűjtünk, korai lenne a feljutásba gondolkodni. 15–16 éves lányok játszanak a csapatban, és az eddigi eredmények fantasztikusak, hiszen a másodosztály legjobbjai között vagyunk. Ez arra biztat, hogy a következő idényben már merészebb célokkal vágjunk neki a bajnokságnak” – mondta korábban Pricop.

Az ADEP–VSK – CSU Medicina CNUE mérkőzés szombaton 13 órakor kezdődik a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben. A 10. fordulóban rendezik még a Karánsebesi CS Banatul – Nagyváradi CSU és a Nagybányai CNE CSS2 – Kolozsvári CSU bajnoki meccseket. Az A2 Nyugati Csoport állása: 1. Kolozsvár 27 pont, 2. ADEP–VSK 19, 3. Karánsebes 13, 4. Marosvásárhely 11, 5. Nagyvárad 7, 6. Nagybánya 1.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...