Visszavágásra készülnek a röplabdázó lányok
Utoljára módositva: 2014-02-14 20:36:46

Szombaton 13 órától, a bajnoki alapszakasz utolsó fordulójában a Both Katalin Sportteremben fogadja a Szatmárnémeti ADEP–VSK női röplabdacsapata a Marosvásárhelyi CSU Medicina CNUE együttest.

A szatmárnémeti női röplabdacsapat játékosai gőzerővel készülnek a szombati meccsre

A női röplabda másodosztály alapszakaszának utolsó fordulójában hazai pályán játszik szombat délután a Szatmárnémeti ADEP–VSK csapata, a vendég a Marosvásárhelyi CSU Medicina CNUE együttes lesz.

Adrian Pricop edző tanítványai már biztos továbbjutóként várják a mérkőzést, de visszavágásra készülnek, ugyanis az első, vásárhelyi találkozón a „medikusok” 3–2-re győztek kisebb bírói segítséggel. „Nagyon nehéz meccs vár ránk, ugyanis Natalia Predát továbbra is emelői poszton fogom játszatni. Így is, javulást látok a csapat játékában, de még nem értük el azt a szintet, amit elvárok” – magyarázta a szatmári szakvezető, aki úgy gondolja, hogy ilyen körülmények között kétesélyes a mérkőzés.

Mint ismeretes, az ADEP–VSK már korábban biztosította második helyét az A2 Nyugati csoportban, így a Kolozsvári CSU-val együtt várhatják a március 8-i play–off folytatást. A széria 3–6. helyén záró csapatok viszont még játszanak egy tornát, ahonnan a legjobb két együttes csatlakozik majd a play–off csoporthoz. Ezt követően, a két fordulós rájátszás legjobb két együttese küzdhet majd az élvonalba való feljutásért.

„Egyelőre mi tapasztalatot gyűjtünk, korai lenne a feljutásba gondolkodni. 15–16 éves lányok játszanak a csapatban, és az eddigi eredmények fantasztikusak, hiszen a másodosztály legjobbjai között vagyunk. Ez arra biztat, hogy a következő idényben már merészebb célokkal vágjunk neki a bajnokságnak” – mondta korábban Pricop.

Az ADEP–VSK – CSU Medicina CNUE mérkőzés szombaton 13 órakor kezdődik a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben. A 10. fordulóban rendezik még a Karánsebesi CS Banatul – Nagyváradi CSU és a Nagybányai CNE CSS2 – Kolozsvári CSU bajnoki meccseket. Az A2 Nyugati Csoport állása: 1. Kolozsvár 27 pont, 2. ADEP–VSK 19, 3. Karánsebes 13, 4. Marosvásárhely 11, 5. Nagyvárad 7, 6. Nagybánya 1.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...