Voksolásra sarkal az USL
Utoljára módositva: 2012-07-26 09:47:15

A narancssárga színű hatalom megdöntésére buzdítottaka  július 25–én megtartott sajtótájékoztatójukon az USL (PSD, PNL-PC) női szárnyának képviselői.

A szociálliberális nők igen szavazatra buzdítottak

A szociálliberális nők igen szavazatra buzdítottak

A narancssárga színű hatalom megdöntésére buzdítottak a július 25–én megtartott sajtótájékoztatójukon az USL (PSD, PNL-PC) női szárnyának képviselői. A PSD székhelyére összehívott találkozón a párt egyik ismert szatmári arca, dr. Paula Mare volt jelen, továbbá a szociálliberális formáció olyan képviselői, mint Dorina Grunfeld, a liberálisok női formációjának elnöknője, és két megyei tanácsos is fontosnak tartotta kinyilvánítani véleményét Traian Băsescu ellen. A választási plakátjuk előtt — melyen a 2012–es évet a győzelem évének nevezik — sorakoztak fel, és elmondták véleményüket a felfüggesztett államelnökről. Mondanivalójuk rövid volt és tömör, amelyben felsorolták az elmúlt években történt megszorításokat: fizetés kurtítást, nyugdíjak megnyirbálását, de olyan téma is terítékre került, mint a fiatalok az országból való kivándorlása, a küszöbön álló kórházi ágyak csökkentése ellen is tiltakoztak. Dr. Paula Mare külön kitért arra, hogy az ország lakosságának több mint a fele nő, akik már maguk is képesek lennének arra, hogy döntsenek a felfüggesztett államelnök sorsáról. Mint elhangzott, elég kevés idő állt rendelkezésre, hogy megfelelő módon tájékoztassák a lakosságot arról, hogy mekkora tétje van a július 29-i referendumnak. Ennek ellenére mindenkit arra kérnek, hogy járuljanak az urnák elé és szavazzanak igennel Băsescu eltávolítására.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 21:10
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...