VSK: Négy távozó neve ismert
Utoljára módositva: 2019-07-04 10:48:51

A VSK harmadik vonalbeli labdarúgócsapata négy felkészülési mérkőzés rendezésének az időpontját szögezte le. Jövő szerdán kezdenek, de a bajnoki rajtig sokat kell még várni.

Négy játékostól biztos megválik a Szatmárnémeti VSK harmadosztályos alakulata: Nagy Máté, Chifor, Maxim és Farcaș távozik a divíziós bajnokságba frissen feljutott csapattól. Erről a klub vezetősége számolt be az egyesület Facebook-oldalán, ahol beszámolt vázlatosan a csapat nyári felkészülési programjáról.

Mint azt korábban már megírtuk, a csapat július 10-én, vagyis jövő szerdán kezdi meg a felkészülést a Liga 3-as idényre. Az első héten Radu Achim atlétika-edzővel lazább erőnléti alapozáson vesznek részt a srácok, majd kezdőnek a labdás edzések és a taktikai felkészülés. Egyelőre edzőtáborról nem számoltak be, mint ahogy új játékosokról sem tudunk a VSK keretében.

Négy felkészülési mérkőzés időpontját sikerült rögzíteni. Július 27-én Szatmárnémetiben fogadják majd a leendő Liga 3-as csoporttársat, a Nagybányai Minaurt, négy nappal később pedig a máramarosi településen játsszák a visszavágót.

Augusztus 3-án Zilahon játszanak az újonnan megalakult SCM együttessel, ennek a találkozónak a visszavágóját pedig augusztus 7-én vagy 8-án játsszák Szatmárnémetiben. Várhatóan a zilahi együttes is csoporttárs lesz, ugyanis a szilágysági alakulat átvette az osztályzógyőztes, és a Liga 3-ba feljutott Nyirsidi Unirea helyét.

A klub vezetői bejelentették azt is, hogy a hétvégi hazai bajnoki mérkőzéseket szombat délután fogja játszani a VSK. Mint ismeretes, a kiírás szerint a Liga 3-as meccseket péntek délután rendezi a román szövetség, de a házigazda klub kérésére szombatra is át lehet programálni a találkozót. Rilti Zoltán vezetőedző azonban továbbra sem akart célokról beszélni, azt nyilatkozta: „Lépésről lépésre akarunk haladni, és célokról csak azután beszélhetünk, hogy láttuk, miként áll a csapat a felkészülési időszakban, illetve azután, hogy láttuk, milyen ellenfelekkel kerülünk egy csoportba.”

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Liga 3 2019–2020-as idénye augusztus 24-én fog kezdődni, viszont a csoportbeosztást vélhetően csak augusztus elején fogja véglegesíteni a román szövetség.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 5 dkg darált mák, 1,85 dl tej, 22 dkg kristálycukor, 20 dkg vaj, 3 db tojás, 30 dkg ...